CHTEL JSEM SE S VAMI JEN PODELIT O RADOST Z NABYTEHO DIPLOMU
ODE DNESKA MI RIKEJTE:
ING.ARCH. KANDIK PSI ZUB
PRO ZAJEMCE JE MUJ DIPLOM K VIDENI NA WWW.IDEON.CZ/ARCH klik na Propetuum spalovna kalu
CHTEL JSEM SE S VAMI JEN PODELIT O RADOST Z NABYTEHO DIPLOMU
ODE DNESKA MI RIKEJTE:
ING.ARCH. KANDIK PSI ZUB
PRO ZAJEMCE JE MUJ DIPLOM K VIDENI NA WWW.IDEON.CZ/ARCH klik na Propetuum spalovna kalu
nu gratulujem oslav to ako sa patri – na dren a do cista :-)))
totaaalna ocista
Teď už jen samá pozitiva a sociální jistoty:) Přeju pořádnou oslavu
Tak už je jasné, kam se ztratil „zub“. Admin šetřil místo pro „INGa“ :-)))
:-))))
už zas začínaj OFF TOPIC STUPID příspěvky ? 8-))
tak to je ovsem zrada.. prisahal bych ze dneska dopoledne tam byla cena 1990kc.. rikam si este: kurna, dyt to je jen o 300 drazsi nez LX-ko a nadaval sem size sem to moje kupoval v nemecku za 79euro… asi si majitel toho kramu precetl tohle forum a svuj preklep rychle opravil… nebo sem mel vidiny.. fakt nevim.
sorry. tohle patri jinam do jinyho threadu.. ale jinak taky gratujuju.. ted pride urcite zarazeni do pracovniho procesu, budou penizky ale s casem to dude horsi.. ja sem zatim pripad student(hodne casu, malo penez), poradte mi neqdo nejakou profesi(hodne casu, hodne penez) ;-)
vhodne se ozen :-))
jo, to je dobrej job. pisu si. PS: nevite neqdo o svobodne, vnadne a bohate pokud mozno bikerce? vydeleval bych si servisem jejiho kola (a ji samotny taky)
jo jo prijde matematicky nevyhnutelna neprima umera vice penez lepsi kolo / mene jezdeni. Mluvim z vl. zkusenosti, prace je svine.