Ahoj lidi nevíte někdo kde se dají na netu sehnat výsledky? Kdo jste jeli, jaký to bylo?
Ahoj lidi nevíte někdo kde se dají na netu sehnat výsledky? Kdo jste jeli, jaký to bylo?
http://www.google.com/search?…
hned prvni odkaz, ale nejede jim to
Ocekavam ze budou vysledky tady http://www.mulitvinov.cz/…braz_dok.asp?… Jel jsem dlouhou trasu. Myslim ze se maraton docela povedl. Startoval jsem ze stredu startovniho pole a na sestem kilometru jsem musel jit curat jak jsem kvalitne zavodnoval pred zavodem :) Pak jsem jel stihaci jizdu behem ktere jsem uz jen predjizdel. Docela jsem si to uzil. Horko mi zas tak nevadilo a dojel jsem myslim 7. Uz jsem od lonska uplne zapomnel jak dlouhe jsou zde vyjezdy a krasne dlouhe sjezdiky. Uz by mohli ty vysledky hodit na net vubec netusim jakej sem zajel cas.
tak pod tím odkazem už jsou výsledky a asi deset fotek, z výsledků jsou tam (snad zatím) jen první tři v každé kategorii.
No to teda doufam ze vysledky doplni!
Tak konecne uz tam jsou kompletni vysledky.
Sakra Daf, bracha se nak dotahuje co, zarid nakej defekt :-), a jeste ze ten muj uz nesportuje…B.
On jezdi takhle normalne. S defektama to bude tezky ted kdyz prodal Racing Ralphy :) No ale ja mu dal slusnej naskok kdyz jsem nutne musel tesne po startu zastavit na curani :)) Byl pekne nasranej kdyz jsem ho pak par km pred cilem dojel. Byl uz uplne na kasi rekl mi jen cau :) Nebyl problem kontrolovat naskok 100m pred nim az do cile… Dobre jsem si ale zazavodil je to opravdu peknej a tezkej zavod.
BVy me docela zajimalo co s tema Ralphama bracha provadel. Mam na nich od tech Brd nalitano pres 1000km a porad bez defektu :)
me se to libilo, super trasa, super obcerstvovacky – za tri kila spousta zradla. Tenhle zavod je dukaz, ze za „maly“ startovny lze udelat peknej maraton. Jinak jsem dvakrat pichnul, coz bylo trochu *****
musíš víc hustit
když jsem se ptal p. Haase, říkal že to bude na stránkách www.mulitvinov.cz, ale nemůže říct kdy, protože on předá výsledky a dál už to neovlivní. jel jsem 73 km za cca 4:35 a v cíli už bylo i pár lidí z dlouhé. ale kolik netuším. jinak akce to byla super, zabezpečení, trasa, okolí, výhledy… a Krušné hory jsou něco úplně jiného než spálená země, kterou si pamatuju ze začátku devadesátých let. prostě nádhera;-)
Já sem dvakrát odbočil blbě, ale nebil sem sám měli to tam blbě značený. A poslední tak 2 kilometry jsem píchnul tak sem to doběhl :( Čas 4:50 . Byl to první maratom. Super pocit. Tak na 45 až 50 kilometru sem našel pelsku flašku, měl sem hroznou žízeň a málo pití tak sem to do sebe kopnul. Byl v tom nějakej energi dring. Díky tomu anonymnímu dárci sem dojel bez úhony :)) Super závod.
Tech defektu bylo videt hodne. Take jsem jeden defekt schytal ale mel jsem stesti, zavod jsem dojel a kolo se mi vypustilo az druhej den rano :)
stejně jako loni tak hodně defektu bylo hned v prvni sjezdu kolem křížatek nevim jak to všichni dokážou, ale je jich tam hodně
značený to bylo velmi slušně
mně se to taky líbilo příjemná nemasovka pěkná tra? ale na trati 73 km bych uvítal tři občerstvovačky.K oboum jsem přijížděl úplně nasucho a k tý druhý i hladovej ale to byla moje blbost
musis vozit batoh s pitim a ne dve lahve