Chci se zeptat co udělá devítkový řetěz(PC59) na sedmi kolečku. Zda je vůbec možné tuto variantu použít. Případně prosím o radu jaký je vhodný řetěz se spojkou pro sedmikolečko. Dík.
Chci se zeptat co udělá devítkový řetěz(PC59) na sedmi kolečku. Zda je vůbec možné tuto variantu použít. Případně prosím o radu jaký je vhodný řetěz se spojkou pro sedmikolečko. Dík.
Na sedmikolecko se vzdycky pouzivaly retezy na osmikolecka a z tech je porad dobry vyber treba PC58. Fungovat by mel i devitkovej ale je zbytecne ho tam davat.
Oprašuji starší téma: jaký řetěž skutečně patří na silniční 7-kolo např. sady Shimano RX100 (převodníky BioPace)? Co ze současné produkce Shimana koupit? Díky za info.
Fungovat bude sám jsem to zkoušel,jinak používám IG 51 nebo IG 71,jsou stříbrné a lépe pasují na silničku
Díky. A rozdíl mezi IG-51 a IG-71 je pouze v kvalitě materiálu? Tzn. že by se vyplatil spíš IG-71? Jde mně o silniční sadu.
a ceně
IG 51 je úplně v pohodě 2500km na něm najedu
A poslední otázka. Jezdím Campu a tak Shimanu moc nerozumím, ale opotřebení řetězu se podobá Campě, tedy ± 132,6mm nebo měřit nějakou spešl měrkou? Moc dík.
Já měním řetěz až když je 132,9 měřím šuplerou-posuvné měřítko