čau, mám velký problém. urval jsem šroub držící sedlo – takový dlouhý imbus – 7 asi a NIKDE ho nemůžu ve Zlíně sehnat!!! Poraďte, nechci kupovat novou sedlovku nebo týdny shánět šroub – potřeboval bych jezdit:))) díky
čau, mám velký problém. urval jsem šroub držící sedlo – takový dlouhý imbus – 7 asi a NIKDE ho nemůžu ve Zlíně sehnat!!! Poraďte, nechci kupovat novou sedlovku nebo týdny shánět šroub – potřeboval bych jezdit:))) díky
A v Olomouci si ho sháněl? Apropó, jezdíš v šátku nebo skořepině? :))
ještě ne, stalo se mi to o víkendu, tak prověřuju zatím místní zdroje, nečekl jsem, že to bude takový problém. Jasně že v přilbě:))) (sice jsem před pár lety experimentoval se šátkem – jako že budu velký borec – ale teďka zpětně jsem si k smíchu:)
vidíš vidíš Tom@s! Mít na řepě šátek, tak se ti to nestalo.. Ale neztrácej hlavu, vše se dá napravit..
PS: taky bych nečekakl, že bude problém sehnat imbus..
přesně tak, zřejmě to bylo způsobeno tím drobným váhovým rozdílem mezi šátkem a helmou.
p.s. nechceš mi poslat svůj, stejně ho nebudeš s tou absencí helmy dlouho potřebovat:)))
na co ti bude můj mail? Jinak já se chráním šátkem! Mě budou muset zabit kamaráde :)
myslel jsem tvůj imbus. zkus ten šátek natřít lakem…a mužeš si to nechat patentovat jako light přilbu