• enjoy  

ted uz jenom aby ona chtela tebe:-)

0 0
    • Thorn  

Darkyni organu? :-)))

http://www.nikigudex.com/…es/mtb32.jpg

0 0
    • Darkson  

doooost dobrá. ještě pár nejen bikových fotek http://www.nikigudex.com/model.html

0 0
    • Vojtíšek  

Pěkná je, o tom žádná. Ale asi by mě sralo, kdyby moje baba jezdila na biku rychlejc než já :-))

0 0
      • Pá-dlista1  

Si zvyknes… jako ja :)

0 0
        • Vojtíšek  

Naštěstí nemusím. Moje odpůrkyně jezdí pomalu a s rozumem :-))

0 0
        • HonzaV  

Jo,jo, rikala mi ze ti to v Nejdku opet nandala, prej ve sjezdu je to normalni, ale ted prej i v dualu. Asi moc „bikeforujes“ a malo trenujes :-))

0 0
          • Pá-dlista1  

Uz mas zkusenosti s lepenim plastu pomoci specialnich zaplat? :)))

Ne ze bych se chtel chlubit, ale ted se karta obratila a ja ji nadelil pres 40 mist. To se nepochlubila? :)

0 0
            • HonzaV  

Myslim ze na muj bejvalej plast byla jedinou vhodnou zaplatou popelnice, v dnesni dobe ty plaste nic nevydrzej, ani blbych 6–7 atm. :-(( Kdes ji takhle pekne nadelil, az si do ni rejpnu, tak abych byl trochu v obraze.

0 0
              • Pá-dlista1  

V Rokytnici, ale na jeji obranu musim dodat, ze se v treninku snazila a i neco naskala, jenze v kvalifikaci byl dost vichr a na jeji jizdu obzvlast, takze to byl malinko hendykep :(

0 0
        • Martyss  

s tim bych se asi nesmířil…proti holkám nic nemám…ale je to prostě slabší pohlaví:-)

0 0
          • Pá-dlista1  

Ti pujcim nekdy na vyjizdku, at pak muzes premyslet, jak je to s tim „slabsim“ pohlavim :)

0 0
      • Volf  

Mě by nevadilo ani kdyby vydělávala víc než já zvykni si na emancipaci.

0 0
    • radek z BF  

Typická bikerka, takový potkávám v lesích okolo príglu každej den :-)))))

0 0
    • X-biker  

jj labuzo

0 0
    • jonti  

asi si este nechodil s babou co bicykluje. Este by chcela aby si chodil s nou, by si sa len kopu caso vozil, a nemal by si cas poriadne zajazdit. Iba ak na nej. :)

0 0
      • Pá-dlista1  

Musis chodit s babou co umi bicyklovat, ale zas ne moc, aby jsi ji stacil a vecer nebyl moc utahanej :)

0 0
        • Martin  

Jednu takovou jsem mel. Ted chodi s mym kamaradem co jsem je spolu poustel na kolo kdyz jsem nemel cas:-( a nebo spis:-)

0 0
    • tit  

Mama my vravela, ze sa este nemam zenit.

0 0
    • ddd - andy  

aaa panove obejvili Niki.. hmm :-))

0 0
      • McBlacky  

ty musíš být vždycky napřed :-(

0 0
      • pitelboy  

To: DDD-ANDY kdyz NIKI „znas“ uz tak dlouho tak budes znat urcite i dalsi !!! Tak napis odkazy !! plís…

0 0
        • Pá-dlista1  

Ja jich uz taky par videl, ale Niki ma asi nejlepsi galerku. Pak treba dobrou ma Marla Streb nebo April Lawyer.

0 0
        • J.A.V.  

Vona už nějakej pátek jezdí… A na starém BF bylo před časem nějaké téma o pěkných bikerkách bo jak. Zkusím mrknout do archivu…

0 0
          • J.A.V.  

Tak sem mrknul, ale kromě téhle tam nic zajímavého nebylo. Různé anonymní slečny, tu hezčí tu ošklivější s různýma tu lepšíma tu horšíma kolama, kde obvykle to kolo je jen rekvizita pro pózování. Nuda nuda šeď šeď…

0 0
            • střewo  

je dobrá, ale nad ránem hrozně chrápe :o)))

0 0
              • střewo  

… a když jsme u toho, už jí někdo napsal, že to má takovej fanclub ??? :o)

0 0
    •  

a nechtel bys radsi tuhle? :-))) http://www.milena-velba.com/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.