ted uz jenom aby ona chtela tebe:-)
…a aby byla hodná …
vsadim boty, ze neumi varit…
a prát a uklízet…:)
Darkyni organu? :-)))
motion blur v photoshopu… :))
doooost dobrá. ještě pár nejen bikových fotek http://www.nikigudex.com/model.html
to je moc pekna pani…
Pěkná je, o tom žádná. Ale asi by mě sralo, kdyby moje baba jezdila na biku rychlejc než já :-))
Si zvyknes… jako ja :)
Naštěstí nemusím. Moje odpůrkyně jezdí pomalu a s rozumem :-))
Jo,jo, rikala mi ze ti to v Nejdku opet nandala, prej ve sjezdu je to normalni, ale ted prej i v dualu. Asi moc „bikeforujes“ a malo trenujes :-))
Uz mas zkusenosti s lepenim plastu pomoci specialnich zaplat? :)))
Ne ze bych se chtel chlubit, ale ted se karta obratila a ja ji nadelil pres 40 mist. To se nepochlubila? :)
Myslim ze na muj bejvalej plast byla jedinou vhodnou zaplatou popelnice, v dnesni dobe ty plaste nic nevydrzej, ani blbych 6–7 atm. :-(( Kdes ji takhle pekne nadelil, az si do ni rejpnu, tak abych byl trochu v obraze.
V Rokytnici, ale na jeji obranu musim dodat, ze se v treninku snazila a i neco naskala, jenze v kvalifikaci byl dost vichr a na jeji jizdu obzvlast, takze to byl malinko hendykep :(
s tim bych se asi nesmířil…proti holkám nic nemám…ale je to prostě slabší pohlaví:-)
Ti pujcim nekdy na vyjizdku, at pak muzes premyslet, jak je to s tim „slabsim“ pohlavim :)
To radši ne.....by pak zase psali na seznamu o cyklistovi,kterému selhalo srdce:-)
Spis ze se zabil na nakym dvojaku nebo lavici :o)))
Ne,ne…já DH nejezdím.....mám pud sebezáchovy:-)
Mě by nevadilo ani kdyby vydělávala víc než já zvykni si na emancipaci.
Typická bikerka, takový potkávám v lesích okolo príglu každej den :-)))))
dalsie pivo uz si neobjednavaj :-))) mas na dnes dost.
jj, na príglu se občas objeví pěkný dcéréčky.
k „veslu“ asi nechodí, co?
jj labuzo
ne tu chci ja !!
asi si este nechodil s babou co bicykluje. Este by chcela aby si chodil s nou, by si sa len kopu caso vozil, a nemal by si cas poriadne zajazdit. Iba ak na nej. :)
Musis chodit s babou co umi bicyklovat, ale zas ne moc, aby jsi ji stacil a vecer nebyl moc utahanej :)
Jednu takovou jsem mel. Ted chodi s mym kamaradem co jsem je spolu poustel na kolo kdyz jsem nemel cas:-( a nebo spis:-)
Jojo, :-) je rozhodně lepší přístup
Mama my vravela, ze sa este nemam zenit.
aaa panove obejvili Niki.. hmm :-))
ty musíš být vždycky napřed :-(
To: DDD-ANDY kdyz NIKI „znas“ uz tak dlouho tak budes znat urcite i dalsi !!! Tak napis odkazy !! plís…
Ja jich uz taky par videl, ale Niki ma asi nejlepsi galerku. Pak treba dobrou ma Marla Streb nebo April Lawyer.
Vona už nějakej pátek jezdí… A na starém BF bylo před časem nějaké téma o pěkných bikerkách bo jak. Zkusím mrknout do archivu…
Tak sem mrknul, ale kromě téhle tam nic zajímavého nebylo. Různé anonymní slečny, tu hezčí tu ošklivější s různýma tu lepšíma tu horšíma kolama, kde obvykle to kolo je jen rekvizita pro pózování. Nuda nuda šeď šeď…
je dobrá, ale nad ránem hrozně chrápe :o)))
… a když jsme u toho, už jí někdo napsal, že to má takovej fanclub ??? :o)
a nechtel bys radsi tuhle? :-))) http://www.milena-velba.com/
jen škoda, že tu není nějaká fotka Mileny na biku … docela by mě zajímala geometrie rámu ? :o)
mozna proto ma radsi biky od panu harleye a davidsona :-)
to bych taky tak viděl :o)))))
No mě stačí ta její geometrie :-) Jinak ta nahoře je fakt cukrátko, ale až by sfrčela ty schody v metru a já bych zůstal čumět nahoře, asi bych se cejtil divně.
To je strasny. Chudak holka. No ja sem vlastne taky chudak, ze sem se na tu stranku musel podivat.
TFUUUUJ!
ale ale. Umele to asi neni tak proc to odsuzovat :)
umely, neumely, ale hezky to teda nejni.
na kole si s tim musi mlatit o riditka…:-))
Treba je vozi v kosiku na riditkach.
nesmysl, má je na řidítkách…Tak vlastně vznikly vlaštovky z normálních řidítek…
kdyz uz ste nakousli tohle tema tak by nebyla spatne taky APRIL LAWYER!!!Viz maxxis.com