Co radi a co nemusite.
Co radi a co nemusite.
nový Jarinuv nick?
taky se koukam co se zase deje. Jeste cekam otazky oblibeny herec/herecka, oblibena barva, znameni zverokruhu
Tak pardon, jen mi to pripada zajimave. Nedavno jsem mluvil s jednim co jezdi freestyle a ti pry zasadne poslouchaji punk a tomu podobne (prodigy, slipknot) takovou tvrdsi muziku. Tady je odkaz na pekne video www.bikeri.cz/…ad/jumpy.avi 12mb)
herec:Brad Pitt – je tak sladkej herecka:Paula Wild – ta je jeste sladsi barva: army greeen znameni:prasopes posloucham: maminku a radio 1
hlavne ze nenosis ruzove elastaky (?)
no s tim Bredem Pittem ses trochu strefil, jeho starsi bracha jezdi freeride (viz video z ofic. stranek marzocchi ⇒ prestaveni rady 2005)
všechno kromě dechovky a metalu
POSLOUCHA TU NEKDO T H E C U R E ?
jo
ted zrovna http://www.ravetrax.com/. mam rad trance, metal, rave, hardcore… Nemusim rock, pop, dechovku…
Hopík,Hardcore…ale úplně nejradši mam třískání řetězu o zadní stavbu,křupání v klikach a řev naštvanejh pěšáků:))
Ja posloucham skro vse. A nejradsi slycham slova jako: "Ty ****** skoro smě sejmul " "Tady nemas co delat " – Krnap= KOKOTI "Plasis nam tetrivky " – Krnap= KOKOTI
trošku schíza ne? :-) ale jsem na tom podobně, akorát dcera je o pár měsíců starší…
tak to jsme na tom podobně, akorát že moje tříměsíční dcery jsou dvě:-)
Koukám, to sou všichni bikeři u nás takoví Šogoni?
já poslouchám punkáče, hcčko, manželku nesmím popík, hip hopík, techno, dechovku
ticho
Mam rad Morcheebu, Fun Lovin Criminals, Massive Attack, Cypress Hill,Delinquent Habits,House of pain, Scarface, KoRn, R.A.T.M., Alanis M., z ceskym Priesstitz, Colorfactory, Nase Vec, Divokej Bill, The.Switch, Peshata, atd atd., v podstate jakoukoliv kvalitni hudbu… Nemam takovej ten starej metal, takovy ty stary paprdy s dlouhyma vlasama a s oblecenim s obrazkama lebek a tak podobne… Takovyhle kapely poslouchaj vetsinou lidi, co chodej hodne v cernym nebo v ustrizenych dzinach a dzinovejch vestach… tak to fakt nemusim… :)))
Teďka bysme všichni měli poslouchat Sheryl Crow, ne ? :)
tu posloucha pouze Lance :-))