Jaký je rozdíl mezi kufry SH 51 SH 55 je to kompatibilní??? Díky za odpověď.
Jaký je rozdíl mezi kufry SH 51 SH 55 je to kompatibilní??? Díky za odpověď.
Na starsich pedalech Shimano ano. S SH55 se lepe vystupovalo, ale hur nastupovalo, protoze pedal musel byt vic utahnutej. Na tech novejch pedalech od shimana SH51 funguje stejne dobre jako SH55 na tom starsim provedeni SPD. Ja si myslim ze to kompatibilni bude ale nemusi to byt idealni reseni. K novym SPD patri podle navodu jenom SH51 ke starym pak bylo mozne pouzit oba typy.
Omlouvam se je to presne obracene SH55 je k tem novym pedalum a SH51 je alternativa k tem starsim.
Tak jen pro poradek tak jak jsem to napsal poprve to bylo spravne :)
Myslíš že ty kufry z SPD 520 pujdou na ty Wellga M919 nebo obráceně? Když by ty jedny šli hůř, tak je dám na silničku a ty lepší na bika.
Asi takhle. Kufry SH51 co jsou u Shiman M520 funguji s pedaly Author Comp A02 a obracene to jde taky mam to vyzkousene. Nevim jestli jsou v M919 stejny kufry jako v tech Authorech.
Budou pasovat ty SH55 na SPD 520ky? Mám totiž 2 kola a na druhé chci pořídít SPD520 Na tom prvním mám Wellgo M919 clipless, tak jestli to bude sedět. Díky
Me do pedalu wellgo slo normalne zaslapnout shimano kufrem. Nebylo to sice uplne ono, ale jezdit se s tim dalo.