Nevíte, kde se nechá sehnat a kdo je vyrábí?
Nevíte, kde se nechá sehnat a kdo je vyrábí?
Nevirábí je náhodou Schwalbe???
No, nevím jestli jsou ty oranžovo-červený pruhy reflexní, ale loni je dělal Maxxis skoro na všech modelech.Zdar.
reflexni? ? ? ? ?
Obavam se, ze to byl je designovej prvek a nebyl reflexni…
tak tak.. ten oranzovej prouzek je sice fesnej, ale neni reflexni… na 26" plastich sem ho jeste snad ani nevidel… urcite sem ho mel na krosu na plastich HUNG-CHANG nebo tak nejak se jmenovaly a nedavno kamos poridl trekovy semislicky Semperit, ty ten prouzek taky maj… a kazdopadne je to super vec..
No de mi hlavně o krosový pláště. Asi před dvěma lety jsem náhodně narazil na Nokiany, ale od tý doby už jsem je neviděl a v krámech na mě celkem vykuleně koukaj, co že to vlastně chci. Proužky ano, ale ne reflexní. Polepit ráfek asi nebude š?astný řešení, když brzdim Véčkama :-))
no jak sem psal, kamosovi sem k narozkam koupil Semperity, fakt rychly semislicky, kousek za 200.. narazil sem na ne u nas v obchudku… ale jinak bych zkusil sehnat treba http://www.conti-online.com/…tact_en.html
v 47C to uz musej bejt super pohodlny balony…
Jo u Schwalbe je to primo psany, ze je to reflexni prouzek.
no a co si zkusit polepit rafky reflexníma nálepkama??, vypaád to pěkně v n oci a hlavně je to funkční
Kde se daj ty nalepky sehnat? Nejak me nenapada kde by je mohli prodavat.
Celkem bezne maj v cykloshopech reflexni samolepky od EXU nebo jak se to vlastne ted jmenuje. Maj i docela zajimavy barvy (cernou).
ja bych to chtel pridelat na rafky, v noci to docela pekne poblikava.. :) Jinak shaman racing (exu) asi ne, bude to dost drahy.. Spis bych si predstavoval nakou normalni reflexni izolepu :)
Myslim, ze to zas tak drahy neni – tak kolem 50Kc.
55,–.. Ale za 4 flajstry. To je hpdn penez za malo muziky :)
Ja sem koupil ty cerny a polepil sem si snima nektery draty. Na jedno kolo mi stacil jedna nalepka a vypada to dobre.
To neřeš. Pod blátem to stejně nezabírá…
Daj se nekde ty schwalbe sehnat u nas?
Neco meli v Bikerachi v Praze na Palacaku a par kousku taky na koloshop.cz
Máme rádi zvířata!