Nemate nekdo info k tomudle ramu? Jako je geometrie, na jaky prumery kol to vlastne je…a tak? Vim ze se po lidech potlouka hodne veci…tak ta geometrie by se tu nekde najit mohla, ne? :))
Nemate nekdo info k tomudle ramu? Jako je geometrie, na jaky prumery kol to vlastne je…a tak? Vim ze se po lidech potlouka hodne veci…tak ta geometrie by se tu nekde najit mohla, ne? :))
Koukni na www.cyklobartonicek.cz tam najdes jakýho maj emila a voni ti potom pošlou detaili.Já sem si takhle zjiš?oval podrobnosti o tom silničnim rámu
No jo no – ty stranky jsou www.bartonicek.cz – ale tam neni jedina informace o tomto ramu :))) (prijde mi to podivne…)
Hmm…asi jim teda budu muset napsat… :-/
Jo jsou tam strohý informace jen o těch bikovejch rámech.Napiš co po něm chceě a on ti to snad napíše
Ja nemuzu najit ani ty strohy… :)…kde je tam prosimte vidis?
Jako takhle se tydle ramy proste nedaj propagovat…reklama veskrze zadna…to uz aj pointy maj lepsi reklamu… :)
Nahoře na ty stránce musíš klinknout na akce a tam je potom soubor ke stažení, je to prezentace v powerpointu.V podstatě tam uvidíš ty mtb rámy ve všech barvách a z čeho je to udělaný a že je to sloping.Když chceš vědět něco o těch ostatních rámech tak musíš napsat, anebo počkat na listopad a jet na Sport life, kde minulej rok vystavoval.
Jo…to je prezentace jak blazen :o)))…diky…uvidi se :)
Ja sem se na nem krapek vozil, ale moje pocity hodne ovlivnila vidlice Suntour s LO o kterou jsem si uspinil kratasy. Co chces vedet? Jinak jestli si to pamatuju dobre, tak navarky i stavba odpovida 26" kolum. Geometrie nijak vyrazne spatna, da se snadno zvyknout. Mista pro plast tam moc neni, ba prave bych rekl, ze je to zbytecne uzky. 24" balon tam urcite nedas a 26×2,6" bych se bal, ze skoro taky ne.
No presne bych rad vedel, co s tim udela 100mm vidle, jak se s tim jezdi a tak :)
2,3" tam narvu? 2,6" mevozim :)…
Suntour s LO na tohodle bajka je trosku…divnej :o)
Asi s tim neudela nic. Rekl bych, ze je to na 100mm delany. 2,3" tam narves snad i Tiogy, takze ostatni podvyzivene plaste taky.
jak se to stavi na zadni? Zkus to pls porovnat s Pointem :)
To ti takhle nepovim:( Nezkousel jsem je oba v nejakym kratsim casovym obdobi a hlavne v uplne jinym osazeni.
Na tomhle kole sem ho zkousel. http://etbikez.netbox.cz/…P1120841.jpg Ono to asi nebude z te fotky moc poznat, ale snad je to on. Samozrejme je prestrikanej na cerno.
Hmm…ten ram ma original barvu cernou :)…aspon teda podle katalogu :)…uvidim – tedka si pockam na Sport Life a tam se mrknu na vlastni bulvu :)
Je to mozny.
Jo…snad jo…ale geometrii nema…no nic…pockam na vystavu :)