Když už uvažuju o modelu Vagrant C7,tak by mi ulehčilo vědět,jestli se chystají nějaké slevy a popř.kdy.
Když už uvažuju o modelu Vagrant C7,tak by mi ulehčilo vědět,jestli se chystají nějaké slevy a popř.kdy.
mrkni se na ceny rámu v zahrančíci..jsou asi o 50procent dražší než v ČR. a dle vyjádření majitele firmy, se budou i nadále snažit v čr srovnat ceny na západní uroven .-) takže spíš naopak…
Zkus spíše ukecat nějaký webshop
A který prodává Duratec?
Díky.
jo, na volny 22 jsou solidni ceny a maji i solidni jednani, co se týče slev u Duratecu – ZAPOMEN !!! jak už bylo napsáno nahoře rychle kup než to bude ještě dražší, je to sice česká firma, ale na čechy zvysoka…
To je holt byznys. V tom žádnej nacionalizmus nemá význam. Venku maj reference jak prase, Shimano na jejich rámech prezentuje nové sady, vyhráli nějaký výstavy…
Navíc je to dost kultovka i u nás, natož pak někde venku. Já se jim vůbec nedivím. Když to za ty vysoké ceny prodají, tak by byli blbý, kdyby to nedělali :)
cena ramu sonixe venku: 850Euro( ±28kkč)..takže si udělej představu kam směřuji u nás…proč taky ne..když technicky podobnej Klein Attit se zabruš svárama vnitřním vedením a stejnou váhou se v ČR prodáva za 22kkč
Ale s jinaci geometrii a kvalitou laku + zabrousene svary. Nicmene souhlasim, proc by to nedelali, kdyz to nekdo koupi. Ja to ale urcite nebudu, hodne jsem premyslel o C10, ale ten je proste v porovnani treba s RB na urovni CR1500, ale cenove je na CRX. Navic kdyz si porovnam chovani RB a Duratecu (viz treba neustale monitorovani toho fora Petrem Heinikem a jejich okamzite reakce), RB u me vitezi.
A staví RB kompletní kola?
Jo