Nevite nekdo, kde se da nejlevneji sehnat letosni Merida? Dik
Nevite nekdo, kde se da nejlevneji sehnat letosni Merida? Dik
Přez známího z velkoobchodu:))) Neřikej mi, že taky chces Special Edition!!!!
Znameho ve velkoobchodu nemam, myslel jsem spis nekde na netu. Jo, a neboj, jedna se mi o Mission speed :)
Na netu Meridu neseženeš , Merida neprodá kolo každýmu ale jen nasmlouváným prodejcum .....
Tady jí maj vo skoro 2000Kčs levnější, ale jenom když zaplatíš předem:(((( http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…
tak to uz ji bude mit vazne kazdej – ja budu mit pristi tyden special edition s veckama a marzocchou :)
kolik budeš připlácet za Marzocchu a za jakou???
řekli mi že cenový rozdíl mezi Suntourem a Marzocchi MX Comp (vzduch) je 4.000 Kč, ale postavý mi to celkem za 32.990 Kč, takže budu mít v podstatě litr slevu z vidle :)
Ten rozdíl mezi Suntourem a Marzocchou se mi zdá nějakej vejkej, když Marzocchu seženeš na netu za 6500, tak to si to měl vzít se Suntourem, chvilku jí pojezdit a potom jí prodat a koupit Marzocchu, aspoň tak bych to udělal já.
no to by mu pak vyslo tak nastejno ne?nebo za kolik by tu suntourku asi prodal?
No asi moc ne, ale aspoň by jí skurvil a dokázal, že je nahovno!!! Ikdyž kdo ví, třeba je v pohodě.
:) nebudu si prece kupovat kolo s vidli abych ji zkurvil – to si radsi koupim nejakou drazsi, kterou mozna zezkurvim – tu cenu uz moc neresim – vcera mi volali ze je kolo pripravene a v pondeli si pro nej jdu ! JUCHUUU !!! :)