Zdravim, mam SPD asi tak 100km, musim uznat, že v takovym normálnim terénu, nebo na silnici je to fakt dobrý, trochu mam strach z nějakej těžších pasáží, ale to by se dalo zkousnout. Ale co mě fakt přijde děsný je jízda s SPD ve městě. Nemyslim zastavit na křižovatce na červenou – to je pohoda, jde o takový situace kdy se musíte fakt rychel rozhdnout, taková nečekaný situace. Jako třeba jedu po chodníku, chci přejet na druhou stranu silnice, kouknu doleva, doprava, nikde nic, už už to odpíchávam, kouknu zas doleva, tam auto, buch a jsem na zemi, naštěstí jen na tom chodníku a ne v silnic. Ale klidně se něco obdobnýho může stát na křižovatce a pak třeba spadnout pod jedoucí auto. A když jste z velkýho města, prostě se tomu provozu úplně vyhnout nemůžete. Přes to město se nějak dostat musíte. Tak by mě zajímay nějaký vaše zkušenosti ve mětstě popř i v terénu se SPD. Taky třeba znáte někoho kdo kvůli obdobnému problému SPD prodal? Rád bych slyšel, že si to vypínaní treter někdy tak z automatizuju, že takový krizový situace pro mě nebudou problémem, že prostě nejsem takovej trotl, že i vy máte nebo jste třeba měly obdobný problém. Jj vim o SPD toho tady bylo už napsáno dost, ale nepište mi sem přečti si starší přízpěvky – už jsem četl!