Je tu nekdo kdo jel Rusavskou 50ku? (14.8.) napiste mi svoje dojmy a nazory! Nevite kde sehnat vysledky???
Je tu nekdo kdo jel Rusavskou 50ku? (14.8.) napiste mi svoje dojmy a nazory! Nevite kde sehnat vysledky???
Vysledky jsem zatim nikde neobjevil, ani na oficialnich strankach zavodu nic neni (www.zadax.net/50ka). V cili sice byly vysledky, ale jen prvnich 100 a navic v nich bylo prehazene poradi. Trat byla docela pekna, akorat nemuselo prset. Taky si mohli odpoustit ty kilometrove vyjezdy a sjezdy po sutrech. Pokud jde o pripravu zavodu, tak vse bylo vyborne. Po cele trati bylo znaceni a ve vsech dulezitych odbockach vzdy nekdo byl, takze zabloudit bylo snad nemozne. Byl to muj prvni zavod, ale rozhodne ne posledni. Ze zavodu jsem byl proste nadsen. PS: me nadseni opadlo, kdyz jsem dojel domu a vrhl jsem se do opravy kola..... skoda za par tisic korun :-(
Se značením bych to řekl tak…týpci tam postávali, brzdy mě nebrzdily, řval sem na ně kam mám jet a uráčili ukázat směr, až když jsem do nich málem vrazil. Občerstovačka dobrá, vyvinutá slečna v černém na občerstvovačce taktéž. Ten déš? byl …no poněkud vytrvalý a nepříjemný. Co se mi krajně nelíbilo, byl poslední úsek před cílem – jakési schody mezi chatama.Tam to bylo o hubu, slyšel jsem , že si tam kdosi zlomil nohu, mohlo to být označené. Umytí kola to byla kapitola sama pro sebe, asi budu muset měnit bovdeny. Jinak dobrá akce, s pár mouchama
S tim umytim kola mas pravdu, na to jsem zapomnel. Jedine kde se dalo umyt byl mozna bazen. Ono tech zraneni tam bylo vic, pri sjezdu z Tesaku si tam jeden zlomil klicni kost. Ja nevim, ale mne vsichni ukazovali, kam mam jet a navic jsem to mel projete predem, takze v tomto jsem problem nemel. A ty posledni schody zas tak strasne nebyly … ja zavrel oci … a pustil to(stejne mi nebrzdily kola). Jak jsem jiz rikal, byl to muj prvni zavod a nemuzu srovnavat, ale taky jsem ani vic necekal za 120Kc.
Umývání kol tam bylo, ale bylo to tak 300 metrů daleko dolů a do leva kousek do kopečka – hadice, stojany, fronta nebyla. Stejně sem to pak umýval ještě doma hodinu, pak to den schlo, a další hodinu jsem to čistíl a olejovál.A furt to blbě řadí dolů. S těma schodam…taky tak, byl jsem rozjetý, ani jsem nesahal na brzdu.
jak byly ty schody vysoky? :)
Sem se tam nedostal, protoze teplo postele mi bylo prednejsi nez zavody :o)…nak se mi nechtelo jet 20km tam…zavody…20km zpatky :)…takze vecer jsem vyjel a zmoknul taky :o)))
Mluvíš mi z duše, chtěl jsem jet na kole ze Zlína, a vzhledem ke vstávání(moc se mi nechtělo) tak jsme to vzali na Ruasavu autem. Moc vysoké nebyly, tak 3– 4 schodky z kočičích hlav(jak torzo z nějakých starych hradních schodů) Ten první byl tak 30 číselvysoký. Problém byl v tom, že to bylo dost nečekané a vlhké, ani jsem nestihl přechytnout na brzdu.Stiskoun ze všech sil řídítka, natáhnout se do zadu…dojížděl jsem kousíček po předním kole.
njn…ja nejsem moc ochotnej vstavat takhle brzo…autem se mi nechtelo…proste me na prvni rocniky zavodu nejak nic moc netahne…pristi rok to ale zkusim :)…
Já ti to nezazlívám :o)
Osobně si myslím, že pokud to bude zorganizované stejně, a vyjde počasí, tak to bude super akce.
No jeste aby jsi mi to zazlival :o)))
tak ti to budu zazlivat ja, kdyz kolega ee., .o)
Diky :o))
Já jsem si žádných shodu nevšiml kde byly? Jinak sebe a kolo jsem umýval 2hod a musel vyměnit zadní bovden na šaltru. Organizace dobrá, značení slabší ,ale kde bylo slabší, tak stáli pořadatelé takže taky OK Projížděl jsem si to ve středu takže… Trasa by se v Hostýnkách dala najít lepší, ale to by těch úrazů bylo asi víc. Až na počasí jsem byl příjemně překvapen.
Myslim si ze trasa byla v ramci moznosti dobra. Ony Hostynky sou maly na to aby se tam vesel dalsi maraton a pritom nekopiroval Drasala!
uz tam jsou vysledky http://www.zadax.net/…edky_in.html
Jedete nekdo letos? Nemate nahodou mapu s profilem z lonska?
ahijky kukal sem jen na mapu http://www.rusavska50ka.com/ pojedu akorat to musim projet
o vikendu jedu na biku z Olmika pres bystrici p. h. na rusavu a pokusim se cast trate projet.(mam v planu vyjezd na trojak a tesak). Snad vyjde pocasi.
ses dabel ne chlape? to by me asi odvezli:))))
zpatky pravdpodobne pojedu vlakem :)