Medaili bych ji hodně přál, ale to 5 místo je stejně moc pěkný:-)))
Komentář byl opět úžasný a řežie ještě lepší…
Medaili bych ji hodně přál, ale to 5 místo je stejně moc pěkný:-)))
Komentář byl opět úžasný a řežie ještě lepší…
Já to sleduju jen na www.cyclingnews.com na www.nbcolympics.com/ tam je komentář dobrej. Ale na chlapy už se přesunu domů k TV.
Lada super – myslím že zajela opravdu maximum. Jsem zvědavej na Hrazdíru.
krásnej výsledek, ale mohla se o malinko víc kousnout ve finiši, ta půlvteřinka je velká škoda
hodnoti se prvni 3 a ostatni stejne upadnou v zapomeni. 5 misto je good ale medaile to neni takze je jedno jestli 5. nebo 10. tak to vidim ja.
Taky to vidím tak jak píšeš. Počítá se pouze bedna. Pak už je to vlastně jen o účasti, protože za pár let si vzpomenou jen ti nezasvěcenější nadšenci na toho kdo byl pátej. Jo a jinak kdo dneska ví kdo byl druhej na měsíci nebo dokonce jak se jmenoval ten co lítal v modulu a dolů se vůbec nepodíval.
Ja na Ladu rikam, ze je docela hnusna! A jinak, ze je uplne jedno jestli patej nebo tisicatej. To mohla ten hromadnej zavod klidne dojet, aspon bysme videli kam vykonnostne opravdu patri.
????
5. místo bych osobně hodnotil jako krásný výsledek. Není žádná miss krásy, ale rozhodně sympatická.
ddreamone, Ty budeš asi velkej časovkář a určitě i krasavec, co?
hodne trapna poznamka, navyse zdaleka nie pravdiva
druhej na mesici byl Edwin Aldrin, v modulu byl tusim Michael Collins :-) Ale jinak mas pravdu. A vysledek je to paradni.
Bingo. A ví to jen málokdo. Jinak výsledek je to parádní, to je fakt, jenže lidi i pamatujou jen tu bednu. Ale jinak mezi cyklistama je to výsledek hodnocenej velmi vysoko.
A mel z toho takovej mindrak ze to neustal… :-( To snad ale Ladu nepotka.. :-))
Je to dobré. Je to, totiž nejlepší výsledek cyklisty v historii OH za Českou i za bývalou Československou republiku Kromě medajle při hrách myslím že to bylo v Soulu nebo v Barceloně ale to bylo v režii družstva mužů a ne jednotlivce. Mimochodem Lada je z Vyškova jako já a tak jsem ji držel palečky
No to neni tak uplne pravda. Nejvetsi bomba co pamatuju bylo kdyz v Montrealu Tkac vyhral sprint. A to co myslis ty stihace (Buchta, Soukup Cerny, Trcka) tak to mam dojem bylo mistrovstbvi sveta. Ale to bylo taky neskutecny, jak vykostili v ty dobe neporazitelny rusaky a vychodni nemce. Ale to bylo oboji este za Ceskoslovensko.
Tak tak, Anton Tkáč vyhrál na OH finále sprintu…
a Jiří Daler je vzduch?
není… je to šuhaj z dobrýho města :-))…A kde vyhrál?
1964: OH, Tokio (Japonsko), stíhací závod, 1. místo
1964: MS, Paříž (Francie), družstva, stíhací závod, 3. místo
1966: MS, Franfurkt n. Mohanem (Německo), stíhací závod, 2. místo
1967: MS, Amsterdam (Holandsko), stíhací závod, 3. místo
to jde ne :-) když už se ptáš…
Jo ale tohle všechno je dráha. To Ladino 5 té místo je skutečně nejlepší individuální výsledek na OH v silničním závodě.
Jasně, ale původní zadání znělo: nejlepší výsledek cyklisty :-)) o silnici ani dráze nebyla zmínka
Tak to by asi byli nejlepší bratři Pospíšilové v kolové :)
Tak to teda nevím, ale je kolová olympijský sport?
Taky myslím, že ne, ale ty jsi to rozšířil o dráhu, já o MS :)
Tak to je konec debaty, tomu se konkurovat nedá :-))