Neberte to jako provokaci, ale vedou se tady nekonečné diskuze o vidlicích. Vybral jsem si namátkou vidlici, o které si myslím, že ji nikdo snad nebude nazívat šrotem. Jde o to, že mě zajímá, co znamenají všechny ty speciální pojmy / nemyslím např. externí, otevřená olejová lázeň atd. /, a jak jsem schopen je v praxi využít.
Odpružená vidlice MARATHON S COIL 2004 Výrobce: MARZOCCHI Cena: 16 155,00 Kč
Popis Kategorie použítí: Cross Country (kvalita Bomber pro střední terén a expedice) a Marathon (odolná konstrukce pro závodní účely) Zdvih: 105mm Tlumící systém: otevřená olejová lázeň s HSCV hydraulickou patronou s externí regulací zpětného útlumu (pravá noha) / ETA patrona s externí regulací s novou ovládací páčkou (levá noha) Pružící prvek: pružina + vzduch s možností externí regulace předpětí (tlakem) přes vzduchový ventil (pravá noha) / ETA-pružina (levá noha) Blokace: ano (ETA) Korunka: kovaná, CNC obrobená a leštěná superlehká korunka „M“ napojená na vnitřní nohy Cryofit technologií Podkova a kluzáky (vnější nohy): provedení a design jednolitého magnesiového monobloku Vnitřní nohy: Al 30mm Sloupek: Al Úchyt kot. brzdy: XC mezinárodní standard Patky: standard Barva: černá Hmotnost: 1.9kg pozn. přiloženy čepy na V-brzdu