http://www.connexmorava.cz/index.php?… Jezdite s nim nekdo z OV? Zajima me naplneni kapacity na Svinove. Musel bych tam prijet z Orlove a kdyby nebylo misto tak by me to asi mrzelo
http://www.connexmorava.cz/index.php?… Jezdite s nim nekdo z OV? Zajima me naplneni kapacity na Svinove. Musel bych tam prijet z Orlove a kdyby nebylo misto tak by me to asi mrzelo
Jel jsem s ním naposled tuto neděli, nastupoval jsem v Ostravě Hrabůvce – poliklinika a byli tam 4 bikeři. Myslím, že je kdykoli bez problému volný, snad jen v sobotu nevím…ale asi taky.
nac jezdit do Beskyd ? bajkovat v kopcich (ikdyz ne tak dlouhych) se da i v okoli Ostravy
To jistě dá, nekteré trasy jsou překrásné. Zejména směrem na Kyjovice, Bílovec, Fulnek… Ale Beskydy jsou Beskydy. To se asi těžko dá nahradit – trasy i prostředí.
ja bydlim v Horach sice jenom Marianskych, ale rikam si nac jezdit do hor, kdyz je mam doma. Celkemna zapad od Ostravy to jde vsemi smery dobre bud na sev. zapad. na Dehylov a dale skrz lesy, nebo za Porubou pres Strz na Klimkovice …, nebo Kyjovice Bilovec na jihu
Na zapad od OV se da jezdit fajn, ale v tech beskydech jsou super sjezdy. Ty tady nenajdu ani nahodou:-( Kdyz jsem zrovna doma , tak jezdim z poruby smer mexiko, klimky, cavisov, kyjovice a pak jak se mi chce a co dovoli zasoby piti…
Nejaky tip kam z Vresiny nebo z Kyjovic? JA jsem tam byl naposledy pred asi 9 lety. Jak to tak vypada tak v sobotu bude pocasi nic moc, ale v Nedeli to vidim na cely den na kole. Tak bych to tam projezdil.
Z Vřesiny do Klimkovic, potom najet na zelenou turistickou značku a jedeš udolím Polančice. Pozor prvních 150m po zelené je dost krušných, sem tam se musí i dolů z kola. Přijedeš na rozcestí a pojedeš dál po modré do Zbyslavic Můžeš dál pokračovat po modré a pojedeš pro změnu údolím Seziny až na Pánský mlýn, potom kopec do Kyjovice, Zátiší, Čavisov, Rakovec, Lázně a zase Vřesina. to je asi jediná trasa kterou umím popsat z hlavy. Prakticky je to tam všechno nově a dobře označené, včetně cyklotras a možnosti jsou tam skoro neomezené.
Raději mi někdy brnki, vezmu auto a můžeme jet spolu, Jsem taky z Orlové a o náklady na benzín se podělíme. Tel:777 083543
Dobra nabidka. Nejezdis obcas vlakem do Mostu u Jablunkova? Ten tvuj Spyder je mi nejaky povedomy
No, vlakem moc nejezdím. Tím autem to vyjde nastejno.
hele ostravaci . mam 1 novy predstavec (+ten deklik) – hlinik, 120mm/6° . lezi mi doma je k mani tak za 200kc