Ktora vydla je podla vas leosia na klasicke XC mam kotucovky RS je Duke XC U turn 63–108mm a MX comp coil 105/120mm
Ktora vydla je podla vas leosia na klasicke XC mam kotucovky RS je Duke XC U turn 63–108mm a MX comp coil 105/120mm
tohle dilema taky resim… ale mam spis na tebe kontrolni otazku – kde se da jeste sehnat comp COIL?
Ja resil MX COMP ETA 105 / MXC ETA 120 a BLACK PLATINUM … uz neresim…
Hmm, spis Duke, ten vazi kolik, 1900g ? MX Com COil ma o pulkila vic mozna. Nicmene, ja bych rekl, ze na klasicke XC neni ani jedna z tehle vidlic vhodna :)
Sel bych do Duka
na XC je lepší vzduchovka ne?
vzduchovka je dobra na strileni.
zalezi na tom co si predstavujes pod pojmem XC. zalezi na tom jake mas priority (vaha, zehlivost)
ja bych si vzduchovku asi uz neporidil. citlivost je u me na 1 . miste (nerikam ze vzduchovka neni citliva, ale pero je pero). vahu neresim. kdyz uz tam ta vidla je tak at kouka poradne makat a ne ze to za ni odrou moje ruce.
no tak pod pojmem XC třeba ČP XC… i vzduchová vidle může žehlit drobné nerovnosti, když jseš ale na ty péra, tak si je nech :-)
:-)
na CP XC bude asi vzduchovka lepsi, to mas pravdu.
pro jizdu „napric krajinou“ pro zabavu a poteseni neni nad pero. navic kvalitni citliva vzduchovka bude drazsi nez srovnatelne funkcni ale tezsi pero.
souhlas s vama obema, ale budoucnost je preci jen ve vzduchu… :) Zdar air :)))
„Budoucnost patří aluminiu“ J. Cimrman :-)
jo, budoucnost, to jsou vzdusne zamky :)
bez pořádnýho péra nebude žádná budoucnost :-)
No tě péro :-)
Když jste u těch pér, tady je jedna lahůdka: http://osobnosti.quick.cz/show.aspx?…