nová patka=nejde seřídit přehazka

17 nepřečtených
  • Andrew

Vyměnil jsem rovnanou patku (byla srovnaná v servisu a myslím že dobře) za novou a nemůžu seřídit přahazku. Pokud to chodí na menších kolečkách tak na větších je problém a naopak. Jako by ty rozteče, o který se to posune při přeřazení neseděli po celým rozsahu kazety. Na té rovnané předchozí patce to chodilo obstojně. Bovden pravidelně čistím, přehazku a kladky taky. Nevím, čím by to mohlo být? Že by už nová patka byla křivá? Nějakej nápad, než tam zase dám tu starou patku?

0 0
    • MARIN  

co se mrknout jestli ta nova neni ohla

0 0
    • zubus  

Tak to sa presne stalo mne na novej XTR prehadzke. Neveril som vlatnym ociam. Ak isla dobre na malych koleckach, tak zle na velkych a naopak. Problem bol jednoduchy, ale neviem ci je to aj Tvoj. Ked som totiz menil lanko, tak som nahodou otocil prichytny sroub, a lanko som upevnil VRCHOM a nie SPODOM, a bol problem… Ked som lanko na prehadzke upevnil opat SPODOM, vsetko ok.

0 0
      • Andrew  

Bohužel to tak jednoduše nespravím. Lanko jsem neoddělával, jen jsem vyměnil patku.

0 0
        • zubus  

Ja som totiz urval prehadzku asi pred mesiacom. Ohla sa mi aj patka. Ale po narovnani patky uz bohuzial prehadzka nedrzala osu rovnobeznu s ramom, cize klietka chodila po akomsi pol-obluku. Na malom kolecku klietka smerovala od ramu, ne velkom k ramu. Na 3–4 kolecku to bolo ok. Skusal som aj prehadzku rovnat, ale neslo to. Tak vela stastia.....

0 0
    • x-mass  

Hmmm… mam malinko podobny problem. Nechal jsem si na kolo nasadit XT 2004 s kratkym ramenem. Vsechny prevody to „zvlada“. Ale kdyz jsem na prostrednim prevodniku, tak to ten retez chce mermomoci prehodit na horni pastorek. Po tom co jsem si s tim malinko pohral, tak to na prostrednim prestalo a zacalo to blbnout na malim prevodniku. Proste se mi nedari seridit to, tak aby chodila na vsech pastorcich. Praseci prevody nepouzivam. Mate nekdo nejaky typ, jak to seridit?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.