Jezdíte někdo tyhle brzdy? Zajímá mě, jak moc lze nastavit chod brzdové páky, mám rád krátký.
A jaký je rozdíl mezi modelem 2000 a 2003.
Jezdíte někdo tyhle brzdy? Zajímá mě, jak moc lze nastavit chod brzdové páky, mám rád krátký.
A jaký je rozdíl mezi modelem 2000 a 2003.
Vozim je,ale mam HS11 Special ty maj navic i stelovani vzdalenosti paky od riditek. Krok jde nastavit na vsech ve velkym rozsahu. Mam je z koloshop.cz, tam byly oznaceny jako model 2000
Nejsi náhodou z okolí UL (70Km), rád bych je viděl. A co jsi vozil předtím a jaký to byl rozdíl?
Ne, momentalne z liberce, ale mozna mam nakou fotku. Predtim obyc. vecka tektro, mygury nebrzdi o moc vic, ale modulace je uzasna a ten jemnej chod!
Kdyztak fotka je na http://www.execulink.com/…contents.htm
sekce rim brakes/general info a pod odstavcem Upgrading ta na fotce vlevo :)
Ty nový modely maj prej speciální vyhazovák, aby jsi moch vyndat kolo.Ty starší to prej neměli.
Ty starsi co to nemaj sou asi starsi nez 5let:)
dotaz laika, na ty hydrauliky sou treba dot tvrdy rafky, nee? nebo se pouzivaj normalni??
Taky uz sem tenhle nazor slysel, ale normalni dvoustenej rafek to zvladne.Zkousel sem ho brzdama rozmacnout a nic:)
prave ze me znamej presvedcoval, ze ho po case vymackaj. Jinak jakej je vas nazor co se tyce brzdovych vlastnosti a brzdeni celkove oproti kotoucum?
Na ja kotouce nikdy poradne nejezdil, ale solidni kotouce brzdi urcite lip nez magury, ale z rafkacu sou asi jedny z nejlepsich
se na ne davaj normalni brzdovy spalky??
Ne, sou to tak takovy nacvakavaci s plastovou botkou. Spousta informaci je kdyztak na strankach magury nebo na http://www.execulink.com/…contents.htm
A kolikpak stojí ty špalky, např. od kool stopu, nebo jaký bereš?
A jak jsou na tom v bahně a ve slaným sněhu?
No vozil sem original cerny magury a ted cerveny koolstopy, v mokru brzdi dobre, ve snehu nevim. Koolstopy asi 600 za dva pary, ale vydrzej mnohem vic nez veckovy. Jeste pak naky dela barradine.
A jak je to se zavzdušňováním a náhradníma dílama?
Nevím u jedenáctek, já mám třiatřicítky – a stejně jako Ti potvrdí všichni ostatní majitelé – namontoval jsem, seřídil, a od té doby už jen měním špalky.
Presne tak, montaz je trosku slozitejsi, ale od te doby bez zasahu. Hadicky se daji zkratit doma, dily se daji taky sehnat treba na www.dressler.cz/obchod BTW, nemate nekdo zkusenost se zlutyma spalkama ?Monty??
Žluté špalky? Dělá se černá klasika (to je hodně tvrdá směs, poslední mi vydržely skoro 8kkm) a pak červené Kůlstopy. To jsou měkčí trialové špalky, tuším že je vozí i Pepa Dressler. Teď jsem za ně složil 790Kč, tak doufám, že se mi to vyplatí.
Cerveny koolstopy brzdi o hodne vic nez origos cerny, ale prave zluty Monty bych chtel zkusit. Pepa D je ma v nabidce na netu
Nevíš náhodou jestli je to cena za pár, nebo za ks?