Potřebuju zadní náboj na kotoučovku. Měl jsem Author ale praskla mi osa a nová tam nejde koupit.Nebo nevíte někdo,jestli tam pasuje osa od jiné firmy?
Potřebuju zadní náboj na kotoučovku. Měl jsem Author ale praskla mi osa a nová tam nejde koupit.Nebo nevíte někdo,jestli tam pasuje osa od jiné firmy?
Jak ta osa vypadá, nedá se vyrobit? Jak se ti to stalo, kolik měl najeto? Mám taky vzadu diskového authora.
No ja nevim,kolik jsem mel na tom najeto ale neco okolo 5000km.V servisu mi rekli,ze se to da vyrobit na soustruhu a ze to udelaji a nakonec mi tam dalo normalni Shimanackou.Je to takova hlinikova trubicka.Nemam to na nejake skoky atd. ale na normalni jezdeni.Ale tahle znacka uz me zacina s…,protoze mi praskl ram Author Sovereign,tak mi vyreklamovali a poslali mi „novy“ praskly na jinem miste.
Víš co bude nejlepší když sem dáš fotky, protože takovejch keců se tady objevuje spousta a já ti prostě NEVĚŘÍM, že by ti poslali po reklamaci jetej prasklej rám.
Proč bych měl důvod špinit jméno této značky.Tak fajn,fotky dodám.A navíc je to ve sváru a pak je to zastříkané…
nebud hned takovej naprudenej…