Ahoj.Protože teďka nejsou prachy a tak jediná možnost by byla koupit kolo na splátky nejlépe na min 12měs splátek bez akontace,jaké mám možnosti?
Ahoj.Protože teďka nejsou prachy a tak jediná možnost by byla koupit kolo na splátky nejlépe na min 12měs splátek bez akontace,jaké mám možnosti?
jde to celkem v pohodě, prostě zajdi do prodejny a skoro všude mají splátkový prodej přes nějakou spoječnost jako je esox, cetelem homecredit … budeš potřebovat potvrzení průměrného výdělku od zaměstnavatele na formuláři dané společnosti, pak si vybereš kolo (můžeš si vzít na splátky i komponenty je jim to jedno) zvolíš akontaci většinou od 10 – 75% a počet splátek. Já mám kolo přes esox 50% akontace a 10 splátek pak je to bez navýšení ceny
obavam se, ze bez akontace ti ho nikde neprodaj.. (mozna tak carrefour..) jinak potrebujes potvrzeni prijmu, obcanku a primerenou akontaci… ja uz mam takhle dve kola a v pohode… sice je tam nejaky maly navyseni ceny, ale co by clovek neudelal kvuli svemu konicku, ze… :)
Hej hej, ja mam ram koupenej BEZ akontace :) To je sluzba obchodu, plati to obchodnik ne ty… (u ccb leasing).. ma to vetsina prodejcu v praglu. Uz mam tenhle program po 2 a naprosta spokojenost. Podivej se treba ke sterbovi na stranky, tam najdes popis techhle splatek…
Jezisi, omlouvam se, je na me brzo rano a navic odjizdim za chvili na dovolenou a cestovni horecka me zmaha, tedy: ne bez akontace ale bez navyseni… fakt, dneska to bude narocnej den. jeste jednou se omlouvam.
Taky jsem byl spokojenej s CCB. Jen jde o to, čemu říkáš akontace / záloha nebo splátka předem /, protože se může jednat o první splátku třeba u 10 + 1. Vždycky musíš hned něco zaplatit. Jo a co platí obchodník ?
Plati prave to navyseni ktere ty v tom nemas.. rikal mi to muj velmi oblibeny zdroj bajk materialu, proto neradi na tyhle „bez navyseni“ prodavaji…
To je možný, protože půjčení peněz něco stojí a potom záleží na úrokové sazbě. Odhaduju, že toho obchorníka to může stát do dvou procent, ale zase víc prodá.
No jasne, hodne to nebude… ale stejne se kroutej obcas, kdyz vedi, ze si to muzou dovolit a ze jim ze solidarity das radeji cash…
problem,ale je,ze ten kdo ti nabidne neco jako bez navyseni,tak vetsinou cena kola nebo dilu je uz prave v zakladu vyssí nez v jinejch obchodech,kde to navyseni platis.takze je to vlastne stejny.
Ne, ram me stal presne doporucenou MOC…
Spis tohle plati ze na splatky nedostanes na zbozi slevicku…
no nevim…z vlastni zkusenosti kdyz jsem nekde videl 0procent navyseni,tak to vzdycky bylo drazsi nez jinde. V pondeli jsem kupoval kolo v bikestore na splátky (urok minimalni) a slevicka byla taky…:)spokojenost
No a na co si myslish ze jede dan? na CCB… Ale Dan neni Sterba. Ten te oshuli na malickostech a velky veci ma za MOC… Zname, protoze jsem zavahala, zaplatila jsem na ram moc MOC a ne se slevickou u Dana…
CCB je ok… zatim jen dobry zkusenosti..
mam cerstvou zkusenost z pondelka,jen po me chteli dva doklady totoznosti a bez minimalni akontace by to taky neslo.budu to splacet deset mesicu a urok minimalni.cim min splatek,tim lip…:))
njn..sice chápu, že je to výborná možnost pořídit si hned něco co chceč..ale není lepší si přes zimu ty penízyk dat do kasičky a na jaře je vybrat, případně si pučit zbytek a koupit lepší modely ? protoež každým rokem, máš za stejné peníze dycky o sadu líp osazený kolo..znatelnej skok byl tuším 02–03 ročník…
No, a proc na jare nepockat na podzimni slevy? A kdyz uz je podzim proc nepozkat na modely 2006?? Nasetrit, na jare pockat na podzimni slevy a pak uz rovnou na modely 2007 ty budou lepsi...... atd…
no protože pochybuji že někdo z vás jezdí na svém hlavním drahém kole v období listopad-březen. kdy sou posoleny silnice a je sníh…tak proč si to zbytečně rasovat, nebo proč to má zbytečně ležet zahlkou ve skříni
A proc by ne? Ja svuj prvni bajk poridila koncem srpna, celou zimu jezdil, v dubnu postavila novej a ten si tuhle zimu uzije na snehu 100%. Je to jen spotrebni material.. casem se vsechno znici tak proc to setrit. A ps: ja si koupit „DRAHE“ kolo, tak ho budu stavet celou zimu, mazlit se s nim, pilovat a klepat se na pekne pocasi bez soli…
To máš pravdu, člověk by si nic nekoupil kdyby pořád čekal na nějekou slevu nebo novinku, nejrapidnější je to u elektroniky.
Zalezi kde ho kupujes – na prodejci. Ja mam kolo za 19.000,– Kc, dohodl jsem se v kvetnu s prodavacem ze ho chci na splatky 1.000,– Kc mesicne. Prvni splatku jsem dal 6.000,– tak, ze v prosinci zbytek umorim (tzn. 7 * 1000,– + 6000,– = 13.000,– Kc a doplatim 4.000,–. A bez navyseni.
Tu prvni splatku jsem si tak nejak navrhl sam – hlavni podminka byla, abys to splatil do konce kalendarniho roku (kvuli ucetnictvi)…
namiesto splatkoveho predaja je lepsi spotrebny uver, je tam o dost mensie navysenie. Mam pocit, ze tie splatkove spolocnosti su normalne tak trochu uzernici, nemaju problem si vypytat 15% p.a., banky daju za 7–8% p.a. Alebo vyuzit nejaku akciu u splatkovych spol. bez navysenia. Ale ja na splatky nemozem nakupovat, pretoze vzdy, ked kupujem bike, tak u znameho a to su same zlavy a zlavy a keby som este chcel doklad, to by ma niekam poslal :)
navazu na Tebe. zaboha si nic NEKUPUJTE na KARTU!!! to je jeden z nejdrazsich zdroju penez. (je fakt, ze nektere spolecnosti (essox, triangl…) poskytuji penize „zadara“ tj. bez navyseni. kdyz ptaji urok, tak skoro lichvarsky) jinak memomerex31 ma pravdu, nejlacinejsi penize poskytuji banky – spotrebitelske uvery.