Mate nekdo zkusenost s timto rakouskym bajkem z Hervisu, totiz v nove otevrene Olympii v Olomouci ho maji za 9.999,– pri uvedene puvod. cene 29.999,–, mj. osazeni XT/Deore, naby Deore, rafky Alexrims, vidle RST Omega T4, vaha 12 kg rovnejch…diky.
Mate nekdo zkusenost s timto rakouskym bajkem z Hervisu, totiz v nove otevrene Olympii v Olomouci ho maji za 9.999,– pri uvedene puvod. cene 29.999,–, mj. osazeni XT/Deore, naby Deore, rafky Alexrims, vidle RST Omega T4, vaha 12 kg rovnejch…diky.
Neni nahodou za 19.999? Asopn sem ho tak vydel na billboardu v Praze.
To je zajimavy,mozna jsem se prehlednul,takze ted opravdu nevim…
Jeste jednou k te cene,ty myslis tu puvodni nebo po sleve – tady 100procentne za tech 10 litru…rikali, ze ta kola prave privezli z Prahy a dali tomu tuto zavadeci cenu.
v tom pripade je to super cena. I kdyby byl ten ram plechovej (jakoze k tomu asi nebude mit daleko) tak to je v pohode.
za 10t kč to je hodně dobrá cena
to je nejaka kultovni znacka kterou neznam,ze to stalo 30 tisic?:-)
To je prece jasny, kdyz to maj v Hervisu ne? To je este lepsi matros nez z Gigasportu!
vcera jsem zkusil jentak ze srandy zapruzit s „fullem“ v carrefouru a myslel sem ze to rozflakam:-)
Premejslel sem, ze az nebudu vedet co s penezma (jeslti se to nekdy stane) a zbydou mi 2papiry, tak jednoho „fulla“ koupim a zkusim na nem treba Krale. Samozrejme s patricnou sjezdovou vybavou… :-)
A pak ho sel samozrejme reklamovat…
nejvetsi sranda byla ze sem vzal za riditka a protocily se mi v predstavci.sem se tak lek ze sem malem sel na hubu.vim ze ty „kola“ jsou neserizeny,ale tohle uz podle me neco uplne jinyho,to je pokus o zabiti.
Co by si chtel za 2000??? Koukni se, co mas za ty prachy ty na biku! Retez a kazetu? Asi ani ne,co? :-))