Neví někdo co ta pevná dvoukorunková vydle od pellsu stojí? Docela se my zamlouvá, rád bych jí vyzkoušel a taky vůbec nevypadá špatně. Funkčnost lze upravit jak říká výrobce. Ale určitě to nebude za babku. Asi si o ní já chudý biker nechám zdát :-)
Neví někdo co ta pevná dvoukorunková vydle od pellsu stojí? Docela se my zamlouvá, rád bych jí vyzkoušel a taky vůbec nevypadá špatně. Funkčnost lze upravit jak říká výrobce. Ale určitě to nebude za babku. Asi si o ní já chudý biker nechám zdát :-)
Mrkni na http://www.pells.cz
Ty chyby nevidíš?Nebo o nich víš?:)„My“ se to nelíbí:))
my taky ne, ale tvrda vydle – tvrdy „y“
zapomente na pellse – strjne od nich nejde nic sehnat (jinak ta vidle – no pockej az by ti kolo spadlo ve sjezdu..)
S dodavkama u Pellse mas pravdu.
Ja uz tu vidli videl v cervenci na nejakym biku na maratonu. Nevypada to spatne.
Nevim jestli je uz v prodeji,ale informace od zdroje rikaly neco o 6000,–.Jinak Pells to dela vycurane,neco protlaci na stranky cyklo tisku, vychvali do nebe, a pak teprve zjistuji jestli o to je zajem.Totez ramy, tvrdi jak je vsechno jejich vyvoj a pak kouknes na stranky nejakeho taiwanskeho vyrobce a zjistis, ze to nabizi normalne a natisknou ti logo jaky chces.Pells je treba brat s rezervou a obzvlast jejich sefa.
Jo jo uz jsem to kdysi psal v nejakem tematu o sedlech. Hodne by me zajimalo co oni vlastne vyvijeji. Zatim se jim asi povedlo jen nazev a logo. Ramy a sedla nejsou urcite jejich a stejne to bude s riditkama,predstavcema a vidlema no a nakonec obleceni si taky urcite samy nedelaji. Takze vlastne vubec nechapu clanek ve Velu (nejake lonske nebo predlonske cislo) kde jejich sef snad na 2 strankach probiral vyvoj komponentu …
ty carbonovy ramy by meli delat u nas. a vsechny je lepi jedec clovek, takze proto to trva tak dlouho.. kamos ma objednanej silnicni ram od kvetna a snad bude koncem zari..
Ty samolepky na to lepi jeden clovek? To pak chapu :)))