• sharkcom

Kde a za kolik se dá koupit adapter pro 165 mm kotouč ? Aspoň přibližně. Chci prodak kotouč z Manitučka a kupující chce dát brzdu na IS. Dík

0 0
    • vasil  

mc sport frýdek místek – měli je za pár korun progress cycle praha – avid is 160 – 290,–

0 0
    • Tomcat  

Z postmountu na IS dojde ke zvětšení velikosti kotouče o 20mm nebo 25mm. Takže z 160mm na 180mm nebo 185mm Jinak Hayes > Komersia Formula > Bartoníček Avid Komersia A2Z > www.cykloprofi.cz

0 0
      • hanz  

Není pravda ža dojde ke zvětšení kotouče

Jak by asi jezdili lidi hayesy a avidy se 160-tkama na Marcochách, RS atd.

existujou adaptery na všehny průměry kotouče

0 0
      • Rychlej turista  

Měl bych dotaz k postmountu. Budu kupovat novou vidli a můžu si vybrat mezi úplně stejnými, jen jedna je normální a druhá postmount. Jenomže netuším, jak to vypadá. Tak bych prosil o obrázek, abych viděl, co je hezčí, protože když jsem tam volal, tak prý jsou hezké obě a záleží jen na vkusu :-)

0 0
        • Vilém  

Dobra vykopavka:) Postmount IS2000

0 0
          • Rychlej turista  

Dík. Takže asi půjdu do toho postmountu, ty dírky něčím ucpu a bude to :-)

0 0
            • Vilém  

Na karbonove Pellsce asi postmount nebude:) Co ze planujes odpuzenou?

0 0
              • Rychlej turista  

SIDa mám v kredenci jako nouzovku nejvyšší. Tu XF3 už jednu mám a teď  jsem ji dal na plečku, protože jsem na plečce zlomil nohu. Docela se mi to ale hodí, protože je 80 mm a měl jsem nízký podvozek. Takže teď, co už dělají i 100 mm, ten podvozek na jednici zvednu a už jím nebudu drhnout o kořeny a šutry. A taky začali dělat ty postmounty.

0 0
              • Rychlej turista  

Tak to je ona. Normální je ale hezčí, zaoblená.

0 0
                • Vilém  

Mas pravdu, uz jsem se k te fotce vyjadril jinde. Koukal jsem na to jako blazen:)

0 0
            • roud  

neuvažovals o jiný pevný než wcs docela by mě zajímala ta WCSka ale bojim se že pod mejma 90kg to bude jak žvejkačka :O(

0 0
              • Rychlej turista  

Kdysi jsem o ní uvažoval, ale na silniční plečce mám tvarem podobnou a při vyšší rychlosti se kroutí jak had a je schopna celé kolo pekelně rozvibrovat. Ta XF3 mi vyhovuje maximálně a teď , když bude o ty 2 cm delší, tak to bude úplné labůžo. Zrovna jsem ji objednal :-)

0 0
                • roud  

tak ať slouží a někdy dej vědět jak velkej pozoruješ rozdíl mezi tou 80 a 100 :O)

0 0
                  • Rychlej turista  

Na výšku to bude stejné, jako s tím SIDem a to je znát hodně v ovladatelnosti, lépe to drží stopu. S tou 80 mm jsem prakticky nemohl řídítka držet jednou rukou, protože i při malé nečekané nerovnosti byla tlama jistá. Hlavně ale ta průchodnost terénem je se 100 mm mnohem lepší. Jsem ale taky zvědav, jestli se ty 2 cm projeví i na pružení, protože o 5% delší nohy by se tak projevit mohly :-)

0 0
    • Pá-dlista1  

Mi tak prijde, ze takovych adapteru se vali spousta po servisech. Bych se zkusil zeptat nejdriv tam. Asi jim tam zbejvaj po predelavkach na vetsi kotouce (na mensi se nikdo nevraci:) nebo ze by tolik Indianu jezdilo po svete?

0 0
      • sharkcom  

Jo, to jsem zkusil, zeptat se v servise. Prý nemaj a ani neprodávaj, tak to nemá chybu… Prostě řepákov… Tak leda progresscycle 290,– Kč. aspoň tak. Ale pro chudýho študáka kterýmu za litr střelím promaxy je to i tak dost. Chci si totiž nechat orygoš adaptér avid až se zblázním do jiný vidle v záloze.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.