Kde a za kolik se dá koupit adapter pro 165 mm kotouč ? Aspoň přibližně. Chci prodak kotouč z Manitučka a kupující chce dát brzdu na IS. Dík
Kde a za kolik se dá koupit adapter pro 165 mm kotouč ? Aspoň přibližně. Chci prodak kotouč z Manitučka a kupující chce dát brzdu na IS. Dík
mc sport frýdek místek – měli je za pár korun progress cycle praha – avid is 160 – 290,–
Z postmountu na IS dojde ke zvětšení velikosti kotouče o 20mm nebo 25mm. Takže z 160mm na 180mm nebo 185mm Jinak Hayes > Komersia Formula > Bartoníček Avid Komersia A2Z > www.cykloprofi.cz
Není pravda ža dojde ke zvětšení kotouče
Jak by asi jezdili lidi hayesy a avidy se 160-tkama na Marcochách, RS atd.
existujou adaptery na všehny průměry kotouče
On myslel z PM na vidlici na IS na trmenu.
Měl bych dotaz k postmountu. Budu kupovat novou vidli a můžu si vybrat mezi úplně stejnými, jen jedna je normální a druhá postmount. Jenomže netuším, jak to vypadá. Tak bych prosil o obrázek, abych viděl, co je hezčí, protože když jsem tam volal, tak prý jsou hezké obě a záleží jen na vkusu :-)
Dík. Takže asi půjdu do toho postmountu, ty dírky něčím ucpu a bude to :-)
Na karbonove Pellsce asi postmount nebude:) Co ze planujes odpuzenou?
SIDa mám v kredenci jako nouzovku nejvyšší. Tu XF3 už jednu mám a teď jsem ji dal na plečku, protože jsem na plečce zlomil nohu. Docela se mi to ale hodí, protože je 80 mm a měl jsem nízký podvozek. Takže teď, co už dělají i 100 mm, ten podvozek na jednici zvednu a už jím nebudu drhnout o kořeny a šutry. A taky začali dělat ty postmounty.
Tak to je ona. Normální je ale hezčí, zaoblená.
Mas pravdu, uz jsem se k te fotce vyjadril jinde. Koukal jsem na to jako blazen:)
neuvažovals o jiný pevný než wcs docela by mě zajímala ta WCSka ale bojim se že pod mejma 90kg to bude jak žvejkačka :O(
Kdysi jsem o ní uvažoval, ale na silniční plečce mám tvarem podobnou a při vyšší rychlosti se kroutí jak had a je schopna celé kolo pekelně rozvibrovat. Ta XF3 mi vyhovuje maximálně a teď , když bude o ty 2 cm delší, tak to bude úplné labůžo. Zrovna jsem ji objednal :-)
tak ať slouží a někdy dej vědět jak velkej pozoruješ rozdíl mezi tou 80 a 100 :O)
Na výšku to bude stejné, jako s tím SIDem a to je znát hodně v ovladatelnosti, lépe to drží stopu. S tou 80 mm jsem prakticky nemohl řídítka držet jednou rukou, protože i při malé nečekané nerovnosti byla tlama jistá. Hlavně ale ta průchodnost terénem je se 100 mm mnohem lepší. Jsem ale taky zvědav, jestli se ty 2 cm projeví i na pružení, protože o 5% delší nohy by se tak projevit mohly :-)
80ku sem sezónu vozil ale 100ka je pro mě velkou neznámou :O)
Zdenda Kříž jezdí XF2 100 mm a jezdí na ní jako s odpruženou :-)
To už ale nebude o vidlici ;O]
Taky mám to podezření :-D
Mi tak prijde, ze takovych adapteru se vali spousta po servisech. Bych se zkusil zeptat nejdriv tam. Asi jim tam zbejvaj po predelavkach na vetsi kotouce (na mensi se nikdo nevraci:) nebo ze by tolik Indianu jezdilo po svete?
Jo, to jsem zkusil, zeptat se v servise. Prý nemaj a ani neprodávaj, tak to nemá chybu… Prostě řepákov… Tak leda progresscycle 290,– Kč. aspoň tak. Ale pro chudýho študáka kterýmu za litr střelím promaxy je to i tak dost. Chci si totiž nechat orygoš adaptér avid až se zblázním do jiný vidle v záloze.