Kettler Racer - mam si koupit?

4 nepřečtené
  • Dreamer

jsem desne nerozhodnej sak.ra ,) chci neco do bytu v Praze na jezdeni pres podzim / zimu, kdyz bude venku hnusne. Muzu mit tohle http://www.lifesport.cz/…t-detail.php?… ha 21600, jinak to stoji 23990. Nebo si muzu koupit nakej trenazer a pichnout do nej sve stare horske kolo, ale to mi prijde uz komfortnejsi jezdit na tomhle nez na 7let starym biku. Sve „lepsi“ kolo (Author Airline) mam mimo Prahu, kde na nem jezdim o vikendech, ci dalsim volnu, proste kdyz nejsem v Praze … Racera jsem si vcera byl zkouset a je fajn no .. a kdyz mi nepadnou ty riditka triatlonovy, tak se nechaj nasadit predstavce a za priplatek dat normalni silnicni riditka.

0 0
    • PjSky  

videl sem ho v hamburku za 600 EUR :D takze az tam nekdo priste pojede na sluzebku tak snad ho dotahne.. stoji to asi za ten peniz. ma hlavne maso funkci a mooozna te to nekam dostane.. taky to dost dobre vypada, ale holky bych na to nebalil.

zkusil sem si uslapnou par slapu s ruznou zatezi a umi to fakt unikatne brzdit! botky sem bohuzel nemel tak o naslapech nic nereknu.. ale jsou tam, ze.

0 0
    • Výběr z produktů
      SCOTT Spark 930 29 kolo, bílé Skladem > 2 ks

Novinka -29% SCOTT Spark 930 29 kolo, bílé

77 799 Kč -29% MOC 109 999 Kč

GT Avalanche 29 Comp kolo, aqua Skladem > 2 ks

Akce -14% GT Avalanche 29 Comp kolo, aqua

od 17 099 Kč -14% MOC 25 699 Kč

SCOTT Spark 900 TR 29 kolo, bordó Skladem 1 kus

Novinka -29% SCOTT Spark 900 TR 29 kolo, bordó

149 999 Kč -29% MOC 211 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • JancA  

hele nevim, za tu cenu bys uz poridil slusnou silnicku i ergac…jinak kettler ma 23.11.tiskovku v Praglu, tak treba se tam dozvis vic

0 0
    • Stereo  

S kolegou z kanceláře jsme předminulou zimu pravidelně trénovali. Já na trenažéru se svoji silničkou, kolega na Kettleru. Občas jsme si to na zkoušku vyměnili. Jezdí se na něm sice dobře, ale při jízdě na něm mi chybí pocit jízdy na kole. Tím chci říct, že raději pokračuji v zimě na stejném kole, se stejnou geometrií atd. jako jezdím v létě. Přijde mi to přirozenější.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.