ahoj-posloucham si tak hendrixe a neda mi abych se s vami nepodelil o nedelni zazitky z tripu v beskydech v nedeli bylo fakt pekne dal sem 70 km vcetne dopravy na vlak a zpatky jel sem vlakem z detmarovic do frydlantu docela pozde v 10:12 pak sem jel po modre na ivancenu-zkouska ohnem-beskydy sou hold beskydy pak sjezdik na visalaje-poobedval sem u vlka rizek s kofolou (vlk je naky zvadly- borok-nohu vlaci za sebou) orazil sem a dal bily kriz, pak klasicky na maly polom po hranici osamelymi useky s vyjezdy sjezdy a prijemnymi pesinami lesem-znate to pak sotolinovy sjezdik k zavore-hukot-sotolinu nemusim-ale v poho potom se furt stoupa stupnovite az na slavic dal sem pivo poslal naky pozdravy a videl slusny freeride -kona coil-full z bombrem dirt jumperem a asi 18 hayesama-sedlal to ali baba z raholce-typek co se neholil a nestrihal od propusteni s porodnice-cool image-nic proti no a pak uz to je kousek na ostry – jelo se super-docela rychle a sem tam blato-dokonce sem si zaskakal-nejdelsi skok co se mi kdy poved-tak 3 m (do delky) z ostreho je asi nejlepsi sjezd v beskydech-vim co mluvim-az ke kozinci-pak asfaltem do doliny (74 km/h) do vendryne na vlak je to peknou znackou kousek vlak mi jel tak za 15 min a tak sem se jim vyprask na travnik pred budku a vychutnaval ten chaos co mi zbyl v tele po tom bikovem martyriu jak se setrvacnosti sobe vlastni pomalu dozniva…a ne ze to nebylo prijemne
premejslim cim bych to uzavrel, ale vsechno mi pripada takove frazovite-vyumelkovane-snad jen bych podekoval tomu cvokovi co kdysi bajka vymyslel, byl to fakt napad jako hrom :) 1
se mejte