kde se dá koupit náramek LIVESTRONG?
kde se dá koupit náramek LIVESTRONG?
uz to nejde akce skoncila
Asi skončila, ale 3.9. v pátek jsem je viděl v nějakym sportu v nákupním centru Letňany
Prisla nova varka. Dneska sem je videl v Praze V Nike na Vaclavaku a v A3 sportech. Ale lidi to berou hrstma, takze si pospes…
Odkuď jseš? Já jsem je včera kupoval ve FUNSPORTU v HK a dostal jsem leták se seznamem prodejen v ČR. Tak ti to najdu.
Olomouc ?
Zkus CITY SPORT Riegrova nebo CITY SPORT Horní náměstí. V Budějckým Citysportu je maj.
Z Ostravy
Může bít aji Opava
Zkus ten Citysport náměstí 28. října.
Jinak ostatní pobočky a otevírací hodiny na /…5/91/58.html
Drapa sport ve futuru
Jsou tam ještě?já bych tam z Frýdku i zajel,ale nechci jet zbytečně.Anebo byl by někdo tak neskutečně ochotný a poslal mi ho poštou???:))Přidám i něco za námahu.
Jojo, jeste dneska jsem je tam prodaval:-) Zitra bych ti ho dovezl,projel bych se tam.
V to jsem ani nedoufal:))Řekni mi,kdy a kde bych tě mohl počkat a já tam budu.Kdyžtak mi vezmi dva.Doufám,že ze mě nesedřeš poslední korunu:))))Můj tel je 605879088.Jestli pojedeš od Ostravy,tak tě počkám třeba v Místku před Juliem Meinlem nebo prostě,kdekoli zrovna budeš.Dej mi vědět včas,abych nebyl zrovna někde na kole.Dík.Dík.Dík.
Plzen?
a3 a ten sport v olimpii,ale už sou vyprodaný.Kdyžtak tam skus poslat posli z hyperstarý:)(a vem mi taky jeden:)
Na letáku jsou A3 Sport, CITY Sport, D-Sport, SPORTISIMO, VISTO Sport a pár dalších…
tohle všechno je po plzni nebo chikagu:)??
Ne čoveče, to jsou řetězce po celý republice, zesplzně tam je SPORTISIMO Kérfůr Borská pole, U letiště.
a v Brně?
V Praze vim ze je meli kluci v Krab Cycles – Praha 4, u Podoli, u benzinky Agip, v objektu Bohemky…
Tak včera jsem kupoval v Drapa Sportu (snad se to tak jmenuje) v Plzni Černicích. Měli jich tam jěště hafó. Mám doma 3 do rezervy :-)
Ještě je někde v Praze maj?
sem je videl v niku na vaclavaku.meli je tam vystaveny ve vitrynce jak nejaky zlato,troubove. jsem tak uvazoval co vede lidi k tomu aby to nosili tak hromadne na zapesti.jeste chapu ze chce nekdo prispet na nadaci,ale nechapu proc tolik lidi musi machrovat ze to ma. no nic,me to jentak lezelo uz dyl v hlave:-)
Já to nechci, kamarádka po tom touží.
ja nic nerikam:-),klidne si ho kup,to se zase nestyd:-)
Nevite pls jestli to maj nekde v Ostrave? Diky
Ahojky , na netu je stále ceny 1EU , a jinak pokud jde vám o víc než o ten náramek tak v časopisu CYKLOturistika (listopad) je na druhé straně možnost přispět na dětskou onkologii v Brně patronem akce je Padrnos . A pokud vám jde jen o to machrovat tak jste na tom velmi zle… Ahojky , jinak já ho mám i mamina i synek (on se léčí v Brně na onkologii)
tak to drzim palec, at se uzdravi