scháním nový tretry na silničku.chci carbonovou podrážku a pokud možno alespoň jednu přesku.cena tak kolem 4tis.doporučíte něco??
scháním nový tretry na silničku.chci carbonovou podrážku a pokud možno alespoň jednu přesku.cena tak kolem 4tis.doporučíte něco??
no heleď jestli někde seženeš nový za 4 tis. s karbonovou podrážkou tag seš bůh :-)). Heleď a k čemu chceš vlastně tu karbonovou podrážku? Jinak za tu cenu už máš třeba docela pěkný Sidi s umělohmotnou podrážkou, pro tvůj účel zcela dostačující :-). Jinak např. Sidi s karbonovou stojej něco přes 10 tis.
O těch karbonovejch podrážkách byl ve Velu zajimavej článek s majitelem Sidi.
koupil jsem ve vyprodeji Adidasy se trema paskama a karbonem. Nepatrnou vyhodou karbonu je dle mne tlumeni na kostkach a podstatne tuzsi podrazka. Je pravdou, ze predtim jsem mel pouze turisticky tretry a s tema se to si srovnavat neda.
mam je taky, navic s time impact je meli na karlaku za necelejch 5. jsou na tri pasky, ktery sou vyztuzeny karbonem.bohuzel asi pred mesicem uz meli vsechny konfekcni velikosti vyprodany…
tak kolem 4tisíc se vyrábí dost botek s carbonovou podrážkou.př:specialized comb carbon 3500,–.jinak si klidně i připlatim.SiDi nechci.přijdou mi dost měkký.a na to co najezdim bych chtěl pořádný botky.Docela se mi líbí DMT http://www.colombo-bike.de/…_Ultimax.jpg stojí necelejch 5tis.
Loni na podzim jsem sehnal ve vyprodeji karbonovy shimana za 4000,– ale bez prezky, jen na tri suchy zipy… Jsem s nima spokojenej, kdyz sednu na bika, kde mam sice taky shimana, ale bez karbonovy podrazky, zda se mi to najednou nejaky meky… ;-) S prezkou v karbonu jsou v tyhle cene asi gaerne ARC, ale kde je sehnat netusim…