S akym cyklokompom mate najlepsie skusenosti. Poradte, pls. Dik. ZN: nie zbytocne drahy, cca8funkcii.
S akym cyklokompom mate najlepsie skusenosti. Poradte, pls. Dik. ZN: nie zbytocne drahy, cca8funkcii.
A co jezdíš, silnici, nebo bike, a kolik toho najezdíš, a kolik chceš investovat.Já mám CatEYE AT100 s výškoměrem, a jsem snim spokojený.
ten cateye je pekne mastny…;)
mam SIGMA BC800 ale asi tak 7 let stary model, ty letosni uz nejaky zakladni fce nemaji
za zaklad povazuju a ma to i ta stara Sigma:
takoveto computery se daji koupit 400–800kc podle provdeni a znacky
Jazdim MTB – teren ako asi 70% bikerov nic extremne – obcas s rodinou a detskou sedackou, investicia cca 1000korun (a pre zenu o nieco lacnejsi).
Porid si Sigmu BC1200. Kolem 1000kc ji sezenes i bezdratovou. A zene muzes koupit dratovou :) Ten computer ma velkej prehlednej displaj, vsechny pořrebne funkce a jeste i dobre vypada. Mam ji asi 1.5 roku a je bez problemu.
Mám ho tiež, veľká spokojnos?, len dodám je na dva obvody kolesa.
A co sigma BC 1600? Kámoš jej má na webu a za celkem slušnou cenu (875). Pokud máš zájem, koukni na : www.best4bike.com. na jiný shopy, třeba www.trinnity.cz apod. :o) Good luck :o)
Na co prakticky vyuzijem nastavenia na dva obvody kolesa? No co je to dobre?
pokud mas treba bajka a silnicku tak si meris km na kazdy kolo zvlast.
len na to asi potrebujes vde sady kabelaze… Ti dve merania (na rozdielne kolesa) sa naratavaju dokopy alebo ma pre kazde koleso svoju „pamat“? A kedze som to dnes kupil a nebol este bikovat, na co sluzi TRIP UP alebo DOWN + nastavenia hodnoty km. A teiz som nepochopil naco sa nastavuje TOTAL ODO. Ved to je sumar ubehnutych km, nie. NAco sa to ma nastavovat na ine hodnoty?
No pokud jezdíš jak píšeš, tak je to ježdění pro radost a proč si kazit radost compem, kterej ti hlásí, že jedeš pod průměrnou rychlostí a spoustu dalších kravin a ty se pak stáváš otrokem computeru. Já bych dneska koupil něco co ukazuje, celkový km, denní km, čas a bez ostatního se v poho obejdu.
Asi mam podobny alebo ten isty tachac… Sigma BC800 model 2003 s RCS. Zatial spokojnost, funkcie to ma vsetky co by som chcel a co sa spolahlivosti bezdrotu tyka zatial sa vyskytli iba dva problemy: pri pade sa mi vybili baterky vo vysielaci na vidlisi a raz sa mi stalo ze mi tachac odmeral maximalku 115km/h inac pohoda.
Dratovku mam na cestnom ale na MTB ma od dratu zatial odhovorili vsetci co uz kabelaz parkrat potrhali…
ROpa
Taky se přidám s dotazem. Chtěl bych taky koupit. Potřeboval bych něco s měřením kadence. Idealní by bylo kdyby se to navíc na displeji dalo přepnout tak aby hlavni údaj(to největší číslo) byla ta kadence. O měření rychlosti mi tak moc nejde. Jen ta kadence a celková vzdálenost.
to si spíš kup tepák, jsetli ještě nemáš, podle kadence se už dneska netrénuje :-)
Nemam bohuzel osobni zkusenost, ale kamarad si na silnicce moc pochvalije nejakej model od Echovelu nebo tak nejak se to pise. Ten computer zobrazuje rychlost a kadenci soucasne na displeji a treti udaj si muzes prepinat.
Echowell: http://www.echowell.biz/index_en.htm
Diky. Takze je to ten model ECHO-F2
MAX. spokojenej jsem c Cateye Enduro2 dneska je nahrazenej novou verzi Enduro8: Výrobce: Cateye Cena: 789 Kč Popis: – 8 funkcí
Sigmy mají jednu velkou výhodu – bajonetové upínání do držáku. Zatím se mi nestalo, že by mi ten computer vylít.
Tak som kupil tu SIGMU BC1200-vyzera fajn, aj funkcii dost. Kupil som len dratovy za 1050,– (to len pre porovnanie;) Kde je praktickejsie nosit comp – riadidla alebo predstavec? Aku mate skusenost?