Tak co bikeri, bikerky a bikercata???
kdo se zucastni tehle akce?? ( www.hsh.cz/osma)
udelat slez „prazke“ sekce bike-foristu… ;)
dorazte v hojnem poctu vcetne pripadneho poteru a dorostu..
Tak co bikeri, bikerky a bikercata???
kdo se zucastni tehle akce?? ( www.hsh.cz/osma)
udelat slez „prazke“ sekce bike-foristu… ;)
dorazte v hojnem poctu vcetne pripadneho poteru a dorostu..
Pokud budu živej po sobotě tak jo. Domluvili jste se nějak na ten orien?ák?
no já bych jel určitě, Fousáč říkal že uvidí, ale co je blbý že Sáva byla dneska u doktora a má zlomený dvě kosti v zápěstí takže 10 tejdnů bez bika, se nám to nějak rozpadlo, zvláš? když Ječnák je v Alpách, Lempl nemá bika, Enjoy nezávodí, atd… jde o to aby nás bylo 4 do auta, vlakem se nám tak jet fakt nechce, rozhodnem to asi až ve čt nebo pá, podle počasí…
kromě toho jet na osmu po 7 hodinovém MTBO bude asi pěkná vražda, hlavně když bude hodně lidí, tak to bude stát za h*vno na startu (kdo zná ví)…
sobotu sazavi jedu na 99%… :) premejslim se uz radsi nahlasit on-line ted, at se vejdem.. doufam teda ze me vezmes do tymu… ;)
nedele na zbraslavi 100% budu doufam ze i pojedu.. at je nekdo posledni..
to martin: zkus nekoho sehnat.. my taky budem patrat co to da..
Pokusim se s nekym domluvit. Kdyz to nevyjde, nic se nedeje a popreju vam aspon hodne uspechu:-) Halt to letos se Savou nevyhrajem:-)
jeste pocasi: do konce tejdne kolem 20st., slunicko, bezdesti a vitr zanebatelny.. proste luxus babi leto.. :)
tak je to jasný, jedem teda spolu… jestli bude hnusně jsi mrvej! mám se teda nahlásit?
Jel sem to loni a letos se asi taky stavim. Jel sem juniory a to byl nejvetsi sprint…
osma je za nami.. uf…
KDE STE SE FLAKALI KOYOTI??? dorazil jenom jenca, je holt frajer.. ;)
ale i tak sme si to uzili… :)
znáš to :-)
jel jsi? a Jenča? a jaký máte skóre?
dojeli sme.. :)
zajezdil si si aspon???
mám dělat že chápu ten pravý význam nebo ne?
hm,tak uz tyhle dvojsmysly zkousi i na tebe:-)
a to ho pořád důrazně upomínám a? to nedělá :-) budeš muset jezdit zase víc s náma, do tebe prudí ještě radši než do mě, ale pozor na něj teď už je to pan Bedňák, takže respect :-)
Aleister Crowley: Do what thou wilt shall be the whole of the Law
:-( tak to nelapu Law bych věděl to je light antitank weapon, ale ve zbytku moc jasno nemám :-)
už to mám. Takhle pozdě večer tohle, fuj :-( no každopádně zajímavé, kdyby to bylo všechno takhle jednoduché… formule je 100% platná pro one man society, pak už se to trochu komplikuje :-)
tak tady konci kazda legrace. nemel by si misto piskaci zaby (nebo co si to vozil na riditkach) vozit pentagram?
proc?
protože na tomho pravidle (law of Thelena) funguje moderní kult čarodějnictví 20. století, v podstatě se jedná o obdobu „as it harm none do as ye will“… takže tak, ale na B-F je tohle trochu hustší off topic, proberem to u další pivní přípravy :-)
pro ochranu :)). cody.mysteria.cz/knihovna/cody/osobnosti/ac.htm v polovine stranky je vznik tvojeho citatu v ceskem (±) prekladu
Uz sem byl prevlecenje a zacalo tak chcat, ze sem vymek…
Bryden. Jsme závodili v sobotu. 3 defekty na 70 km závodě, to se mi
(předtím) ještě nestalo. Ale jinak hyper. (Hlavně dík tomu borci, co mě
3× zachranňoval i když ten to tu as nečte.)
:o) …v neděli jsem musela uklízet.
po pohledu z okna jsem dal prednost svoji sbirce anime.. ___;
backoro…
test: !@#$%_&*()_±|><?:"U¶§¦¨°¸÷´
Tak kdo se letost chystá se trošku prolítnout po louce ? :-)
Kdyz nebude extra hnusne, tak prijedu. Bud jen fotit, nebo i zavodit.
Rozhodně pojedu. Sice ted trénuju běh -příští víkend plánuju přes 20km v Krkonoších race s bonusem na Sněžku- tak to asi nebude tak horký, ale je to tradiční oblíbená akce.
kde to letos je ?
LOL asi na stejným místě jako vždycky ne :)
nj vidis prohodis pismenko a je to, ted jeste „kdy“ ? ha..
Tuhle sobotu odpoledne
nejdřív v 14,30
UP 2008
.
já možná přijedu, jen musim najít vhodný pláště:-)
myslím, že to bude zlý WRC letos. Je hezky…
jsem si myslel že pojedu masters a ne :/ je to třicet v den závodu sakra…
Účast ve vyšší kategorii na přání závodníka je možná
to je opačnej problém :) kdo by mohl jet věkem masters může jet elite…
Jasne, to mi nedošlo – Elite je vyššie ako Masters.
Taky se mi to moc libilo, cil proc jsem tam jel to splnilo, takze spokojenost. Fotky budou zitra na Bajk.cz (masters, zeny a elite + vyhlaseni deti)
joo mimochodem, pry se pripravuje pravidelne uterni nebo stredecni XC v Nebusiscich ci okoli, tak to byl bylo gut k poladeni..
tam jsou krpály solidní… ale aby to bylo reálný tak start v 18,00 jinak to bude přebor vysokých škol…
jj, ta 18 se uvazuje…
Na vyjetí po Malevilu fakt solidní - změna trasy k delšímu, a víc kol :/ mazec.
Beeda – středeční Nebušice pořádá Jirka Chyba /vyhrál Osmu, zase :)/ a první se jede 21/5 od 18,30. Plánuje se závod na hodinu. Kolo má asi pět minut říkal. Směrem od Jenerálky to na začátku Nebušic vezmeš za Americkou školou do prava a pak zase doprava a jsi tam. Zbyněk s Honzou to ví a říkali, že přijedou, tak se tam sejdeme. Vy tréninkově já smrt :) Pokud to půjde jezdilo by se každou středu. Sliboval i prize money :)
super, tak to chce udelat poradny PRko, at je tam aspon nejaky mazec,
price money nechat pro poradatele, protoze tyhle zavodu js nekde bezne a prdel praha nema nic, tak at se neco rozjede..
b.
Napada me, ze bysme mohli jen tak ze srandy udelat BF zavod v Klanovicaku, kudla po singlikach na placce, to by byla sranda ;-)
Mám to do Nebušic kousek, tak bych se rád přidal, jestli to nebude vadit.
opět povedená akce, krásný počasí, rychlá trať, příjemný odpoledne. poděkování pořadatelům, kteří tenhle závod evidentně dělají pro lidi a ne aby na tom vydělali;
Pozdě, ale přece. Naprostý souhlas s Darksonem. Velké poděkování pořadatelům za hezké odpoledne, pěkný závod, a organizaci za kterou by se nemusel stydět lecjaký „renomovaný“ podnik.
Tak na Bajk.cz jsou fotky.
moc hezký fotky, smekám a děkuju.
jako ty jsi byl nejvíc šortky a freeride senzor – respect brotha :) :)
doufám, že už ti je líp. Za to já jsem padnul a virozou :/
no je teď toho kolem celkem dost, to tím oteplením a nedostatkem alkoholu, měli jsme načnout ještě tu poslední bečku – sedmnáctku a byl bys v poho.
jasne, tim to bude! ja domu dovezla celou flasku slivovice, nikdo se nechtel lecit
ale to jsi neřekla, že ji máš:(
jo ja sem jel nakazit soupere:) hele je to o dost lepsi, ale na brno to moc nevidim, ted v tejdnu ma bohuzel kolo pauzu, musim se dat definitivne dohromady… A ty teda taky ;)
Dovolím si Vás pozvat na další závod Zbraslavská „OSMA“ jede se už 21.9. Počasí snad vyjde. Vezměte i děti a manželky,případně přítelky. Startovné se neplatí a točené pivo a párky určitě budou . Více info na http://www.hsh.cz/osma/
Trasa „Osmy“ zaznamenaná mobilem http://www.sports-tracker.com/…
Další Zbraslavská Osma se jede v sobotu 10.5. 2014 Přijďte i s dětmi.Info jako vždy na http://www.hsh.cz/osma/
Zbraslavská osma už po 40 :-) tentokrát 14.4. 2018 http://www.hsh.cz/osma/
Další Osma …28.9.