Ahoj chtel bych se zeptat jestli ma nekdo konkretni zkusenosti z nakupem na tomhle shopu? Jestli vsechno probehlo v pohode a jestli je to bezpecny co se tyce placeni? Dik!
Ahoj chtel bych se zeptat jestli ma nekdo konkretni zkusenosti z nakupem na tomhle shopu? Jestli vsechno probehlo v pohode a jestli je to bezpecny co se tyce placeni? Dik!
Ano zkusenosti mam. Parkrat jsem od nich nejake veci bral. Vetsinou si to nechavam posilat do USA k tchanovi, ale uz jsem si nechal poslat veci i do CR. Placeni kartou je absolutne bezpecny. V utery jsem to v CR objednaval a po nekolika emailech co mi porad vysvetlovali, jak to balej, nakladaj, posilaj a prejou dobrej den to prislo v patek Fedexem. Jelikoz to bylo nad 100 dolaru (nebo jaka je tady politika) musel sem zaplatit CLO a nejaky procenta kolem. Jestli muzu doporucit, tak si to nech poslat do statu a popros nejakyho znamyho, at ti to priveze (zaplatis mizive postovne a opravdu se da nakoupi VELMI levne). Sem do CR je vysledna suma (postovne pouze FedEx asi 80$, CLO a poplatky ceskymu FedExu) jen o par korun levnejsi, nez kdyz to koupis tady. Tak snad to staci.
Fedex do Cz a Sk 80$, do Rakouska asi 35$ :(
Diky, mam prave sanci rict kamaradce tak si chci nechat neco privest…
Je tak to Ti zavidim… ja si koupil vidlici, ne teda u jensonusa, celkem me stala 269 dolaru, z toho bylo 69 za dopravu (FedEx) :-((( Ale i tak me to vyslo i s clem a dph minimalne tak o tisicovku levnejc nez tady…
Kolik že je prosím tě to clo? Myslím konkrétně na tu vidlici, tady tvrdí každý něco jiného..
Nebudu zakládat novej thread, když už to tady je. Mám prosbu, nebude si někdo něco objednávat v tomhle obchodě? Potřeboval bych adaptér na kot.brzdu, kterej tady nemůžu sehnat. https://www.jensonusa.com/…c+Brake.aspx Stojí 10USD a kdybych si to nechal poslat sám, jde pouze s FedExem za 65USD :-(
Ještě jednou odkaz, aby jste nemoseli kopírovat apod:-) www.jensonusa.com/…R602C01-Avid
Ježíšku, co to udělalo? :-) Tak nic :-)
co nekde bliz ? treba nemecke shopy
A viděl jsi někde?
Avidy predavaji bezne … konkretne adapter nevim, pac nemecky se to jmenuje nejpis uplne uchylne .. jak to pak jeden ma hledat :)
Nesplní A2Z AD-PMPM 203 podobnou funkci? www.cykloprofi.cz/katalog.php?…
Asi ne, když ze 160 udělá 203mm :-) Já potřebuju ze 160 na 185mm.
AD-PMPM 180 Nebo pridat jednu podlozku a delsi sroub…
To je to co nechci, to mi stačí delší šroub a vícero podložek jako to mám teď.
no, kámoš si přivezl z Améru hopsací rám, duralovej a s velkým nápisem JensonUSA a tehdy za něj dal přepočtu 2,5kč, což před X lety, kdy nejlevnější rám byl BlackHorse a od Mrázka byla bomba… ale po pár letech ho zlomil… no nic, moc sem Ti sice nepomohl, ale abys neřekl, že sem Tě o tuto informaci ochudil:-) mimochodem byl tmavě červenej;-)
To bolo vyhodne – za 1 dolar mohol mat 10 ramov :-)
neco sem tam bral…naprosto v pohode a rychle…jako vetsina us shopu