Jsem před rozhodnutím, které kolo mám vybrat… proto bych byl rád za každý názor. Díky
Jsem před rozhodnutím, které kolo mám vybrat… proto bych byl rád za každý názor. Díky
Pred 14-ti dny jsem vracel FUJI BULLIT se zavadou vibrujici zadni brzdy. Chyba byla v ramu. Tak si dej bacha. Dneska uz bych do biku s kotoucema nesel. Ja pujdu zrejme do DURATECA.
To je blbý , ty jsi tam měl hydrauliku a rámy jsou stejné , chyby v rámu to teda nic moc.
Tak já se taky přidám. Fuji Tahoe 2002 s kotoučema Tektro Novela-hrozný vibrace směrem k řídítkům(fakt nepříjemný), potom přechod na hydra Magura Julie 2002 a problém stejnej. Tak jsem nasadil Véčka XT a super.Mám je teď i na fullu Ravo Racing XC Marathon a do kotoučů už nejdu, i když problém u Fuji byl v rámu. Ahoj
Vibrace jsou od zadní brzdy nebo od obou ?
Co vím, tak pouze od zadní
uz sa to tu rozoberalo ze niektory z ramoc si s kotucmi nerozumie… jazdim Avalnche 0.0 disc a pohoda, ziadne vibracie.
ROpa
Díky za názor, ale čím více čtu a zjiš?uji co vše je špatné na tom a tom kole asi budu chodit pěšky ((O: no jo … ale jaké boty ((((O:
cau klokane, hele tak mi na bullitovi vymenili ram a po jednom dni jezdeni to dela zase,tak jsem to tam vzal zpatky a prodejce se trochu krouti, ze to dela malo, a ze neco bude delat kazdy kolo atd. a ze mi fuji (dovozce) asi nebude chtit vratit penize. ta vibrace me sere, tak jsem trval na svem a nechal mu to tam s tim at to vraceni penez s fuji vyridi, ale stejne si myslim, ze se z toho bude chtit vykroutit. jak to bylo u tebe s tou reklamaci…uz jsi dostal penize? a co prodejce? proste ti rekl, ze ti to proplati a basta? nebo jsi to reklamoval primo u dovozce? docela by me zajimalo, jestli se budu muset hadat. dik a mej se…(myslel jsem, ze uz jsi toho durateca poridil)