Mám 14 dní nové kolo a začínají se ze středu ozývat takové cvakání nebo tak něco. Poraďte, čím to je?
Mám 14 dní nové kolo a začínají se ze středu ozývat takové cvakání nebo tak něco. Poraďte, čím to je?
copak nikdo neví co stím??? :-(
Ne kazdyho bavi odpovidat na stejny dotaz co je tu tak 2× tydne :) Zkus historii. Pravdepodobne to bude chtit ten stred rozebrat namazat zavity a zase slozit. To doporucuji udelat u noveho kola i kdyz neskripe, protoze pak ten stred jde i po dvou letech povolit.
Nepíšeš jestli je to přímo ve středu-asi bys to cítil do šlapek,nebo jestli ti lupe střed v rámu.Taky nepíšeš jaký tam máš střed.Pokud to necítíš ve šlapkách tak pravděpodobně bude stačit vyndat střed z rámu,očistit,namazat čistou vazelínou a znovu dotáhnout.Možná by stačilo nejprve jenom dotáhnout.Pokud máš ale kolo 14-náct.dní a nechce se ti to rozebírat tak si zajeď k prodejci.
Může to být:
No, mam novy bike(Matts 500 treti tyzden), a tiez ma stale serú nejake divné zvuky,pukanie,cinkanie.Aj mne sa zdalo ze je to stred, napokon to asi bude sedlovka, ale ked ju stale cistim a po kratkom case sa to znovu ozyva, tak nemam ani chut sadat na bike.Najlepsie spravys, ked sa s tym požaluješ predajcovi, sakra, aj ja si idem potrapasit co s tým.Co to mas za bike?
Mám RockMachine Tsunami disc. Taky jsem si myslel, že je to sedlovka, ale když si na něj stoupnu tak to rachotí taky, tak nevím.
me se tam zase ozyvalo takovy hnusny krupani a nakonec (po vymene stredu) jsem zjistil ze to dela spatne namazanej retez :-) bejt tebou, sel bych s tim zpatky do servisu
Nedělej s tím nic a reklamuj to, Jak do toho začneš sám hrabat, tak ti pak reklamaci neuznají.