• o.t.

Chtěl bych něco jako pinové pedály pro takový lehčí trial, ale na druhou stranu se nechci vzdát spd, napadlo mě něco jako shimano m545 nebo m647 (http://www.shimano-europe.com/…_prodx.phtml?…). Máte je někdo? Je to použitelné? Nezasekávájí se kufry nějak výrazně o tu platformu? Nebo víte o něčem lepším? Díky…

0 0
    • Pá-dlista1  

Vim. O dvojich pedalech. To uz se tu resilo. Ani na takovejhle pedalech se neda dost dobre jezdit v platformach. Jasne ze da. Da se jezdit i bez bot, ale jaxi to neni ono.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      •  

Mám Shimano 647, koupil jsem si je jako svoje první nášlapy z důvodu počáteční nejistoty při těžších výjezdech a sjezdech, kde jsem si chtěl vyšlápnout a mít jistotu větší plochy pro opření boty.Přesně takhle to taky v praxi funguje.Navíc se díky natáčecí kleci krásně nastupuje a navíc se mi pedály moc líběj.Cena v kameňáku přes 3 litry a na Bikestore mě udělali cenu 2.500Kč.(Děkuji jim).No nevím jestli jsem Ti pomohl, alespoň jsem si pochválil pedály.Ahoj

0 0
        • Pá-dlista1  

Me si tedy nepomohl, ale snad tvuj druhy prispevek na B-F bude jiz razen spravne :)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.