Cau lidi, chci se Vas zeptat, jestli nemate nejake zkusenosti s timto kolem,Avalanche 0.5 na veckovych brzdach?Co vidlice Marzocchi MZ Race? Vcera jsem ho koupil za docela slusnou cenu, 16700. Bohuzel jsem jeste nemel cas se na nem projet.
Cau lidi, chci se Vas zeptat, jestli nemate nejake zkusenosti s timto kolem,Avalanche 0.5 na veckovych brzdach?Co vidlice Marzocchi MZ Race? Vcera jsem ho koupil za docela slusnou cenu, 16700. Bohuzel jsem jeste nemel cas se na nem projet.
Mám ho s véčkama a i čas už jsem si za ty čtyři měsíce našel :-) Supr rám, vynikající jízdní vlastnosti a vůběc, vidle mi přišla na začátku slušná, teď bych snes měkčí.
nemelo to bejt obracene? nejdriv se ptat na zkusenosti a pak kupovat? :-)
ale no tak…proti gustu žádnej dišputát…:))
Taky o něm uvažuji, cena poměrně slušná… kde jsi ho kupoval ?
Ta cena me taky zaujala,kamarad si chce koupit s diskama a nael zatim nejlepsi cenu a to 23 000,–.Tak pust zilou,kde jsi to tak levne sehnal..:)
Ahoj, kupoval jsem ho v Lomnici nad Popelkou(Jicin) v Cyklo Ski Žitník,20procent sleva.Meli ale posledni.Maji tam jeste diskovou verzi velikost M za cca 20000.Jinak mrknete na www.sterba-kola.cz, pristi sobota 30procent na vsechny kola:-)