Když chci zařadit velkou placku tak se mi dost často stane že zmáčknu páčku na prázdno. Prostě páčka jde dolů ale netahá za lanko. Když zmáčknu podrohé tak už většínou zabere. Nevíte co s tím?
Když chci zařadit velkou placku tak se mi dost často stane že zmáčknu páčku na prázdno. Prostě páčka jde dolů ale netahá za lanko. Když zmáčknu podrohé tak už většínou zabere. Nevíte co s tím?
Zase chyba v nadpisu. Fuj stydím se.
taky se mi to stávalo, máš sražený ty zoubky v páčce, u levnějších jsou z umělý hmoty a proti sobě, když se obrousí, nebo se jeden dva vylomí tak to tohle dělá. Ale znáš to, může a nemusí :-)
Mas spinu v razeni. Rozeber razeni a prostrikej to nejakym ridkym olejem. Mne to takhle obcas dela pri teplotach pod –3 stupne.
Pri teplotach pod 0st mam stejnou zkusenost a moc tomu nepomaha ani ridky olej
Mne jo, ale vydrzi to tak 1–2 vyjizdky a pak musim mazat nanovo.
jo jo, i mě tomu také pomůže to vyprat v oleji(vystříkat) – používám TF 2.
Díky za rady. Řazení jsem ještě nerozebíral tak doufám, že to nepo*eru ještě víc.
To dělá v zimě hlavně LX. Nějako dírkou tam šprcni GT nebo podobný, na čas to dá pokoj. U XT i Deorka se mi to ještě nestalo.
me to dela nejen v zime stary osmickovy XTRko… ale proklouzne si na presmykaci tak jednou za tri mesice a pak zase funguje v pohode…
pravdepodobne je to neopravitelene, doporucuji nove razeni nez se na to nemoci spolehnout.I kdyz XTR by mne bylo lito vyhodit…
Tak xtr rozhodně nemám, ale mě je líto vyhodit i to deore. Budu ale přestavovat na sram a tohle si nechám do zásoby. Třeba na zimáka, až si nějakého postavím. Mám doma starýho nepojízdnýho bajka, ale ještě jsem se nedostal k tomu abych ho zprovoznil aspoň na zimu.
rozumna uvaha, zimak je potreba i kdyz ten je idealni s festkou a tedy bez razeni.Deore packa vsak stoji okolo 400 Kc, tedy jeden lepsi obed