nevite někdo, kde se da koupit ovladani zamykani vidle RS duke race z řidítek a kolik asi tak stojí? Dík
nevite někdo, kde se da koupit ovladani zamykani vidle RS duke race z řidítek a kolik asi tak stojí? Dík
Ve Velu 6/2004 píšou:Označení JAGWIRE Long Switch Kit zkrývá kvalitně zpracované uzamykání přední odpružené vidlice z řidítek. Dodává se v provedeních pro vidlice RockShox a Fox, které jsou tímto systémem vybaveny. Hmotnost celého kompletu je pouze 55g. Dodává Vokolek Import. Cena 2590.
No a pak mas jeste original od RS a treba todle v provedeni od DT – akorat tam jednou packou zamknes oba tlumice…vidli i ram… :)
To zamikání jsem nezkoušel, ale zkoušel jsem spoustu jiných věcí od jagwiru a s klidem můžu říct že jsem neměl tu čest se setkat s kvalitní věcí od této značky. Všechno to byl nehoráznej šit za hrozný prachy. Tadle firma je v top ten mojeho blacklistu.
Mám bowdeny od Jagwire a taky s nima moc spokojenej nejsem. Ale utkvělo mi to v paměti, protože jsem podle fotografie nepochopil, jak to může funguvat, tak jsem to sem napsal. Myslím, že každá informace dobrá :-))
Si myslim, ze z te fotografie bylo naprosto jasne, jak to funguje. Ovsem jestli to funguje i v praxi… Kazdopadne, kdyz ti nebude neco jasne, tak se zeptej milana1 :)
Díky, ale za dva a pul tisíce to se budu k té vidlici raději dal sklánět – to mi opravdu přijde dost drahý hezký den
Jedinej duvod proc dat zamykani na riditka je, ze se chces vztekat az to prestane fungovat… a vidle bude zamcena… :-)))
Vidis ja to zatim moc nevyuzil, protoze nemam ten pidi imbusak na utazeni lanka (nemaji ho nahodou u SFINXe?:-)), ani jsem to nechtel, ale vidli bez rem_LCK zrovna nemeli…B.
Známá to má přímo koupený s bajkem tuším, že Suntour vidle a neustále se ji to sere.. Už to 2× reklamovala a řekla, ještě jednou a nechce to vidět.. Nedoporučuji..
No jo, ale tady jses v Žitný! :) Jenze to nemuzes hazet vsechno do jednoho pytle. Kvuli tomu, ze Suntour vidlice nefungujou jeste neni odpruzena vidlice spatnej napad.
nerozumím ti? Odpružená vidle je bezesporu super nápad, ale on se ptal na zamykání ne?… A ta ji od Suntouru nemaká.. víc nevím.. Ty seš tu sakra pořád nebo máš nou?ase na krku :)
Jen prirovnani. Myslis, ze zamykani z riditek je spatny napad jenom proto, ze u Suntouru nefunguje? Ja ne. Mam treba vidlici, ktera funguje, ale mel jsem i vidlici od Suntouru, ktera nefungovala. Vytrval jsem. Nevzdal se touhy po odpruzene vidlici (hlavne proto, ze jsem uz predtim funkcni vidlice mel:) a jsem spokojen.
ok.. bejby.. jdu cvičit.. nebo zase prosedím u PC dopoledne :(
Jaaa chciiii takyyyyy :(