Lze vubec sehnat? Maji ho v normalnich obchodech (nebo Shimano servis centra)? Potrebuju jen jeden pastorek 18z. na singlespeed. Kolik priblizne stoji?
Lze vubec sehnat? Maji ho v normalnich obchodech (nebo Shimano servis centra)? Potrebuju jen jeden pastorek 18z. na singlespeed. Kolik priblizne stoji?
Ja pouzivam simano pastorek urceny na bmx kola. Velikosti 15,16,18 standard drazkovani na shimano orech a cena 140 Kc. Lze pouzit s retezem 8kolovym a 1/8 bmx, s 9kovym bude asi potiz – pastorem je dost siroky. Objednaji ti to prodejci shimana – cekal jsem asi 3 tydny.
Hmm. Blbej pastorek. No nic. Roznytuju starsi kazetu nebo skoro za ty prachy novou. Kdyz sezenu jeste jednoho cloveka co si koupi dalsi pastorek, je to v suchu a hned. :)
Ja mam potize s pastorky z kazet. Maji nabehy na razeni a na ss kole to zpusobuje v terenu padani retezu. Zminovany bmx shimano pastorek je bez nabehu a ja si ho chvalim. Vydrzi sezonu pak ho obratis a odjezdis druhou bez potizi. Cena se mi zda vyborna! Jen se dlouho ceka a nekteri prodejci ani nevi, co od nich chces.
Zkus MV Cymonto Turnov – určite to budou umět..
Prosim, je na ne nejaky kontakt?
Sorry, ale jsem na kanceláři, mám ho doma, ale ve Velu nebo tam někde asi budeš rychlejší… kdyby ne tak tomware@atlas.cz
Díky vsem za rady. Uz jsem ho sehnal.