Ukradený Scalpel, odměna 10.000,-Kč

39 nepřečtených
  • ROMAN_BIKE

Včera na „Meridě“ bylo ukradeno po závodech kolo, zákeřně ze střechy auta. Jedná se o: Cannondale Scalpel, team replika, bílo-modrý, Leftyna vidlice, karbonový černý Fisik aliante, Thomson sedlovka, zadní výplet Chris King, černé Pythno Hutchinson, Hope brzdy C2, komplet XTR, přídavné řazení na rohách, kliky Canondale SI, šroub na levé klice není originál, pedály Sh.959. Odměna 10.000,–Kč. Kontakt: 603580251 foto: http://www.cykloart.cz/img/scalpel.jpg http://www.extremebike.sk/…mage187.html http://www.extremebike.sk/…mage188.html

0 0
    • McBlacky  

tak tady snad jen upřímnou soustrast… někdo v PL, SK, nebo jinde bude mít hezký kolo, určitě ho nebudou prodávat v ČR…

0 0
      • ROMAN_BIKE  

Je to (teda bylo..) od kamaráda. Taky mě to napadlo, s tím SK a PL… nezná tady někdo nějaké jejich bike forum, nebo konferenci, apod.?

0 0
        • Beeda  

Zkus http://www.bikemaraton.pl, nejaky forum tam maji, treba poradej. B.

0 0
          • sharkcom  

Teda lituji tě, ale jinak já mít kakovýho bika, tak se od něj nehnu na 5 metrů, i kdyby bylo na tom autě přivázaný řetězem !!!

0 0
            • scret  

Presne tak.Snad jenom dodam:prilezitost dela zlodeje! Kdyz uz bych mel takovej bike tak na aute bych ho fakt nenechal!

0 0
              • mastihuba  

to je možná problém proč lidi nezůstávají na akcích po maratonu. Na autě v žádným případě a v autě do kterýho je vidět jakby smet. Co tedy s kolem pokud nemám hotelový pokoj do kterýho mi to dovolí zamknout?

0 0
                • RomanH  

Do auta a schovat pod deky.

0 0
                  • mastihuba  

si děláš srandu ne? :))) bys nechal např. na Drtiči kola v autě na parkálu a šel se bavit nahoru k chatě? Já to udělal a moc dobrý svědomí nechat o samotě kola za x tisíc jsem neměl.

0 0
                    • RomanH  

Zcela vazne. Ja nevim, jak to bylo na Drtici, ale treba na Drasalovi jsme to tak s kamosama meli – v aute kola za cca 150000. Totez i dovolene Svycarsko/Francie na Tour de France (tam jsem ale mel docela bobky), ale to by jsi pak nic nemohl. Co se ma stat, to se asi stane. Nemysli si, ze jsem lehkomyslnej a ze by mne to nevadilo (zvlaste ted, kdyz je zena na materske), ale to by jsi pak mel snad jedinou jistotu doma. Kolo mam jako zabavu a s tim souvisi maraton + vecerni kalba. Tem hajzlum (ze to tak musim rici), co kradou, bych nekdy pral potkat se s majitelem.

0 0
                      • mastihuba  

No já to jen pisu v souvislosti s diskuzí proč lidi nezůstávaj na večerních kalbách. Není to určitě hlavní důvod, ale svůj podíl to asi mít bude. Každej třeba neni kliďas jako ty. :) Ja mám k dispozici dodávku do které není vidět vůbec a stejně v klidu nejsem.

0 0
                        • McBlacky  

přesně tak, pokud není kolo kam dát, tak je to pro mě vyřízený

0 0
                        • RomanH  

No kdyz ty kola jsou v zamcenem aute, jsou privazany k sobe valeckovym zamkem a navic schovany pod dekou, ze to alespon nebije tak moc do oci, tak se to celkem da. To by museli ukras cele auto, a to zase spoleham na to, ze takovy „kumstyri“ to zase nebudou a ze zafunguje imobilizer a medved. Rozhodne tomu verim vice nez treba nejakemu hotelovemu pokoji.

0 0
                          • lubos  

No, jestli se k nim da dostat pres okno, tak ti alarm imho moc nepomuze.

0 0
                            • RomanH  

To sice jo, ale pres okna/dvere spoutany biky nevytahnes. Navic to auto nikdy neni postaveny nekde o samote. Ukrast se asi da vsechno, jen bych tento zpusob prirovnal minimalne k tomu hotelovemu pokoji. Navic okolo staly na strechach aut daleko drazsi biky upnute jen do nosicu, takze… Jinak pokud si jdu nekde sednout do hospody, tak na zahradku a v blizkosti kol, jinak kolo uzamykam a musim na nej videt.

0 0
              • Ekscel  

Na kolik takové kolo příjde?

0 0
                • blue  

tipnul bych tak 25–30 tisic :-)

0 0
                  • peg  

Taky jsem se zúčastnil Meridy. Tak to tam ukradli asi dvě kola. Šel jsem kolem dvou lidí.(táta s klukem) a tátu mu říká docela jako v pohodě: Ty seš úplně blbej. Kluk povídá: To není možný, vždy? tu bylo. Bylo to kolo za 90 000,– Teda aspoň vypadali, že jsou docela v pohodě.

0 0
                    • McBlacky  

spíš byli tak vyřízený, znám to, v první chvíli je to fakt šok…

0 0
                    • Darkson  

upřímně řečeno, já když dojedu vyřízenej závod a jdu si pro pivo nebo guláš, tak v tu chvíli na kolo kašlu. taky si řikám, proč by někdo kradl moje, když všude leží mnohem dražší. ale o scalpela bych se asi staral jinak.

0 0
                      • MartinXC  

Scalpela teda nemám, ale když není poblíž spolehlivá osoba na hlídání, tak kolo tahám všude sebou.

0 0
                        • Darkson  

A ty kuchyňský váhy taky? :-))) Asi se shodnem, že chytit toho šmejda při činu, umlátim ho nejbližší věcí (vyjma biku), která je po ruce.

0 0
                          • MartinXC  

Váhy jsou v kuchyni, kolo se váží, když žena není doma :-)

Ale k tomu kradení: začínám být přesvědčený, že naší civilizaci chybí na zločiny typu kráděž přesvědčivé a levné tresty jako lámání rukou a cejch na čelo.

0 0
                            • Thorn  

Kdyz se clovek dovi, ze cele tohle kradeni je normalni biznys provozovany nezridka „normalnimi obcany“ – hlavne kradeni na zavodech typu Svetovy pohar, kde ukradene sponzorske kolo „vlastne nikomu nechybi“ – tak mu je na bliti… :-S

0 0
                            • mastihuba  

Na tu kuchyňskou váhu se vleze celý, nebo ho vážíš po částech?

0 0
                              • MartinXC  

viz jiný thread – po kouskách do 2kg, teď už jen úbytky a přírůstky za rozbité věci :-)

0 0
                        • Máca  

Souhlas i hlídárny jsou dost rizikový a hlavně nehlídaj, když člověk potřebuje.

0 0
    • rasto  

#@#$&*%$!!!!!!

0 0
    • MartinXC  

Mimochodem, tahle dnešní zpráva mi úplně zkazila docela příjemný zážitek z Meridy včera…

0 0
      • Roman  

Ríkal jsem maníkovi jestli by mně pohlídal kolo, že jen vrátím čip a on, že jestli se nebojím mu ho svěřit, že tam zrovna zmizelo kolo za 90, pak jsme se podívali oba na tu mojí hromadu blata s prachem… a já šel vrátit čip :o)

0 0
        • enjoy  

a z toho vyplyva ze kdyby majitel toho scalpela jel poradny XC a nevyhybal se louzim tak to kolo jeste ma,ze?:-)

0 0
    • ROMAN_BIKE  

Jen pro upřesnění, nestalo se to mi (podle některch příspěvků to tak vypadá..), ale stalo se to kamarádovi Pavlovi z Kroměříže, který byl na Meridě. K tomu chození od auta – to je různé, u různých lidí. Všiml jsem si ale, že nejčastěji říkají „já bych od tak drahého kola nikdy neodešel“ ti, co drahé kolo nemají. Vetšina lidí, až si dražší kolo pořídí, tak od něj odchází úplně stejně, jako od těch minulých, levnějších kol… Jinak to, že někdo před ostatními lidmi (neřeknu v noci) překonal zámek nosiče thule, jsem slyšel poprvé… Tu vyzvu se mi podařilo ještě umístit na některých zpravodajských mtb serverech, tak uvidíme… jestli se stane to mizivé procento nalezení kola…

0 0
      • Darkson  

já se obávám , že dotyčný moc dobře věděl, co krade, a tudíž ho nebude prodávat v ČR. Ale vám přeju hodně štěstí a tomu zloději co nejvíc smůly

0 0
      • kovar  

A sakra. Ale doufám, že vyjížďku „Loučeni s babím létem“ z Fryštáku Pavel M. pořádat bude. Máš nějaké info?

0 0
      • confido  

Chudak pavel, takovej lidumil , co dela pro cyklisty tolik co zadnej, komentuje, porada akce atd.No tak se mu odmenit.Ti zlodeji jsou fakt nejhorsi svine.Preju at se kolo najde!

0 0
    • marco  

Jednou jsem se chystal do krkonoš a tak jsem vyrazil koupit zámek který jsem do té doby něměl. A říkám potřebuju zámek aby my neukradli kolo když půjdu se kouknout na informace nebo když ho nechám v hotelové kolárně a ten maník v prodejně za pokladnou mi říká „Já bych si osobně žádný zámek nekoupil a vůbec nemám potřebu si jej kdykoliv koupit, protože já své kolo mimo pádů nikdy nepouštím z ruky. A když to jde beru si ho i na pokoj“. Nechat kolo tohoto cenového spektra na autozahrádce je kravina a jestli někdo neví co s prachama muj email je v users nějak se dohodneme když kolo tak v aute sklopené sedačky a pod dekou není to na klid v duši ale lepší než autozahrádka na kterou mi stačí kapesní nožík

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.