Kamarádka má modré kolo a ráda by nějaký pláš? s modrým proužkem dokola po boku pláště. Víte o nějakém ?
Kamarádka má modré kolo a ráda by nějaký pláš? s modrým proužkem dokola po boku pláště. Víte o nějakém ?
Michelin Comp S Light.. ale silne nedoporucuju vzhledem k poctu defektu (i oproti jinym, stejne lehkym plastum) a cene 1100 kc..
rubeny sou modry skoro cely. jesli ji de jen o barvu tak budiz, ale jestli na tom chce jezdit i v terenu, tak at si je na kolo nedaba..
Přítelkyně má kendu kojot. Ale má to tam už z obchodu, tak nevím jestli to není jen montážní varianta. Zkus se poptat.
No znáte ženský. Prostě to viděla na nějakém kole, které projelo kolem a už to chce. Požadavek je zcela specifický – pláš? musí být celý černý až na ten modrý proužek :-D
No to přesně odpovídá. Jak popis toho pláště tak to že holkám záleží na tom jak jejich miláček vypadá. Ja zrovna scháním modrou přilbu a sedlo. Ale na to jsem založil jiné téma tak to sem nepište.
Pod značkou AUTHOR se prodávají pláště CTS a mají modrý bok, víc je na http://www.author.cz
tak pod tyhle bych se nepodepsal, nevím jak letos, ale měl jsem tu smůlu zkusit v zimě 2002/2003 jeden z nádherných modro-černých pláštů author a dávám nevermore…
Já myslín, že u většiny holek je na prvním místě vzhled a menší životnost pláště nevadí, protože po 4 letech bude zpuchřelej a bude mít 3/4 vzorku – jo a za přibližně 200 Kč ty CTS nejsou tak špatný, měl jsem mnohem horší pláště a za větší peníze (například zelený michelin nevydržel ani 500 km).
vezmi štětec a modoru barvu, když to kolo hezky roztočíš, tak bude proužek jako víno
Ja mam s modrym prouzkem Ritchey Z-Maxy
Viděl jesm i speedmax.
Jinak je fakt, že modrý se blbě hledaj. Červených je víc.
Vsetky Ritchey WCS maju modre boky.