Nevite jestli se da koupit nejaky dres s kratkym rukavem, ktery ma predni dil z nejakeho neprofukaveho materialu? Nemyslim nejake bundy nebo neco tepleho, ale aby v tom slo jezdit i za tepla. Nejlepe v Brne. Diky za odpovedi
Nevite jestli se da koupit nejaky dres s kratkym rukavem, ktery ma predni dil z nejakeho neprofukaveho materialu? Nemyslim nejake bundy nebo neco tepleho, ale aby v tom slo jezdit i za tepla. Nejlepe v Brne. Diky za odpovedi
Tak si kup vestičku a budeš to mít nejlepší.Takový dres se snad ani nedělá,natož v Brně:)
videl sem kratkej dres co mel predni dil z windsoperu. ale cena byla cca 1700kc, znacku si uz nepamatuju. a co obyc. dres a vesticka? to je podle me lepsi reseni, protoze pokud budes dres casteji prat ( a tomu se asi nevyhnes) tak to ty membrane moc neprospiva..
Taky si myslím, že vestička je rozumné řešení. Třeba Kalas dělá solidní vestu za necelých 500 Kč…
No a co treba special. finkcni vrstva typu Moira, Craft… ktera ma na prednim dilu padakovinu nebo NoVind? Co si o tom myslite?
kluci sorry za preklepy.. funkcni a NoWind :-)
Pochybuji ze neco takoveho se bude vyrabet s kratkym rukavem. Stejne funkcni a velice levne reseni ktere pouzivaji profici jsou noviny pod dresem :) Jinak bych se primlouval za tu vesticku.
Nielen profici, tiez pouzivam noviny.
Ja taky, krom toho noviny nebo vesticka jsou rozhodne lepsi reseni, protoze se daji nasadit pouze na sjezd. Neprofuk v letnim vedru neni moc super;)
Muze to byt i patecni Rovnost? Jak muzou byt ty noviny maximalne stare?
:-)))
to ja si nechavam teda posilat z Italie zasadne cerstvou Gazzetta dello Sport. jina nez ruzova barva mi pod dres nesmi ;-))
To já zase L'Auto et Le Velo ;-)
ne ne ne pánové nejlepší je Rudé právo
no ale to uz se dneska strasne spatne schani
Plánuješ účast na Závodě míru Praha – Berlín – Varšava s alegorickými vozy a pionýry podál silnice? ;-)
Rude Právo svým formátem bylo jednoznačně určeno pro víc vyvinute ýcklisty:-)))
MUSÍ SE PŘEHNOUT NAPŮL
A poradne prilepit izolackou=problem pro ty co sou moc chlupati. Takze i pro me:(
No neco z neprofuku aby se v tom dalo jezdit i za tepla urcite jeste nikdo nevyrabi. Reseni jak uz tady nekolikrat padlo je vesta
Videl jsem od Gonso nebo Biemme dlouhy dres s neprofukem, u kteryho se daly sundat rukavy (ne cely, po jejich sundani zbyl klasicky dres s kratkym rukavem). To by mohlo byt reseni, ale obavam se, ze bude dost teply (bez rukavu).
Chlapi a nevite kde sehnat tu vestu od Kalase nekde v Brne? Nemuzu na netu nic najit…
Asi před hodkou jsem byl u Šírera a má tam pěkný výběr vestiček. Třeba taková Nalini mi utkvěla v paměti, ale má tam i levnější, třeba Axon. Mají otevřeno do 19:00.
Můžeš si ji koupit rovnou u Kalase, ale mají dost velký poštovný:-( Podivej se na www.kalas.cz , někde tam je seznam regionálních distributorů.
Zkoušel jsem ty regionální zástupce hledat ale nic jsem nenašel.
Divný, byl jsem přesvědčen o tom, že to tam je:-( Tak jim napiš na info@kalas.cz, pokud jsou trošku seriozní, tak ti určitě poradí kdo jejich věci u vás prodává. Jejich 140 kaček za poštovný je fakt hodně a oblečení je určite lépe vyzkoušet předem…
S dlouhym vyrabi napr.Vavrys…kratky netusim…
Pred nadavno jsem videl v shopu triko s KR a Wind stoprem.Goreware.Ale ta cena.Pres dvojku.Zdar bajk.Jinak 100% dopo vestu.