Tady je odkaz: www.invert.it/liquid/ral.html ,ale nejede mi to.Vám jo?Kde je chyba.Docela to spěchá.Díky.Čekám
Tady je odkaz: www.invert.it/liquid/ral.html ,ale nejede mi to.Vám jo?Kde je chyba.Docela to spěchá.Díky.Čekám
Na tenhle se vykašli, barva vypadá na každém monitoru jinak – pokud nemáš kalibrovaný monitor na dtp. Zajdi do prodejny barvy – laky nebo drogerie a tam ten vzorník mají.
Jeste jim rad, jak si vybrat barvu na jejich spatne nastavenych low-end monitorech;-)
i kdyby měl vykalibrovanej, tak z tak malých plošek cca 1*3 cm co jsem tam viděl nepozná nic, v reálu to na rámu bude o dost jiný
a to kouká na barvu tvořenou průsvitem a ne odrazem
Je to tak, vysledna barva na ramu bude dosti odlisna od toho co se objevi na monitoru, coz je dano spoustou faktoru. Jedna se pouze o urcitou ukazku z ceho vseho je mozne si vybrat. Bohuzel neni v nasich silach mit nastrikane trubky ve vsech dostupnych odstinech, coz jiste uznate.
ale jo. já to myslím jako varování pro případ, že by se tím chtěl někdo řídit při výběru barvy
jj Henry Ford to věděl nejlíp You can have any colour you like as long as it will be black… a bylo po problémech s výběrem…
Jak víš,že chci černou?:))Jen jsem se chtěl podívat,abych se pak nebil do hlavy,co jsem prošvih.
kazdej chce černou, zbytek modrou :-)
Ale já nechci matnou a to je joooo rozdíl:)
Tak inver místo invert,Vaše chyba:).Stejně díky.Zítra se ozvu.
Jo,já idem kupit Monster HT tiez cierny,ale ked hovorite tak skocim do farby-laky,ja som vobec nevedel co je to RAL,takze diki… :-)