Nedívaly jste se někdo před pár minutama na ten dost hustej pořad MAXTREME?
Nedívaly jste se někdo před pár minutama na ten dost hustej pořad MAXTREME?
tenhle porad nikdy nechytnu:-((( myslis to o tech trialistech? jestli to byl maxtr. to nevim
joo dival sem se ..... Ten trialek byl hustej. Obcas me pripada, ze bych potreboval takovou malou trialovou prupravu.
saklys zase sem ho prosvih:(
na ct2?
Přišlo mi, že ten kopec vyhopsaj na kole líp než pěšky :-)
To je nejakej porad pro zensky? Treba jako „sama doma“ :-) ---(-ly)
Nevíš kdy bude reportáž z DOLOMITEN MANa, říkali něco v tom smyslu, že bude nějaký pořad, ale přeslechl jsem to.
Uz vim co bude delat moje dite az nejaky budu mit…:) bike trial nema chybu…
Můj 4 letý syn na to hleděl jak přibitý. Mám obavu, že to v budoucnu budu muset řešit. Letos v dubnu se naučil jezdit na kole ( bez koleček – pro mě 2 týdny běhu ) a za sezonu jsme najeli cca. 500 km ( u 350 se mně zkazil tacháč ). Jo a ještě ho fascinuje sjezd z kopce ho musím pěkně krotit. Na jednu stranu mám radost a na druhou i strach.
a co teprv až do toho začne kalit. :))
Jo jo je to super vec, navic ziska perfektni zaklady pro jezdeni i kdyz se pak treba vrhne na jinou disciplinu. Proste dostanes to kolo do ruky.
o to mi jde hlavne…stabilita,umeni teziste atd…a pak sup na bikros atd…:)
Ten trialek byl opravdu dost šílenej, hlavně to poslední skákání po mokrejch šutrech z jednoho na druhej 2m nad jezírkem…
Ale z dolomitenmana tam toho moc nebylo, to mě trochu zklamalo…
jelikoz nam opet zacali LIVE prenosy hokeje a fotbalu tak Dolomitlmanem:) snad vyplni nejakou prestavku
i takovy skvrnata tam jezdili a byli to fakt machri, nechapu jak to delaj…
Máme rádi zvířata!