Vybírám nějaký levnější přední náboj na kotoučovku.Jaký je rozdíl mezi deore hb-525-l/s a xt HB-M756-l/s -popisky mají stejné.A co říkáte na náboj Point disk stop.
Vybírám nějaký levnější přední náboj na kotoučovku.Jaký je rozdíl mezi deore hb-525-l/s a xt HB-M756-l/s -popisky mají stejné.A co říkáte na náboj Point disk stop.
Si kup Authora, Xsiv, Formulu nebo F.U.N.N , DTOnix
je to jedno, cenovej rozptyl není tak dramatickej abys tím uš etřil na něco
jinýho a kvalitou sou na tom všichni podobně.
Takže třeba vybírtej podle barvy
no uvažoval jsem o formuli,ale ten point je určen pro sjezd, freedrive atd.A já je mohu mýt všechny ty původně jmenované za supr ceny sotva 50% i méně než ty authory.Navíc výplet který dělám ty authory např neustojí.
point je určen pro sjezd, freedrive… …Mám podle mně enduro ,ale FR a DH ne.
Pokial chces davat radial na kotucove brzdy, tak si divny, ale to tvoja vec.
Ale ak mozes, siel by som do loziskovych namiesto konusov. Takze Sh. by som nebral.
ne chci dávat tzv.zaplétané.Dost se to utahuje-potřebuji to kvůli tvrdosti záběru a aby ráfky vydrželi co největší nárazy ale na nábojích author nejen, že se to blbě vyplétá.-každá příruba jinak velká, ale prý to tento výplet ne vždy udrží.Prostě opravdu na fest dotáhnutý.A dva dráty navzájem obtáčené.Mrkni na kolo co mám v popise-nevím jestli to uvidíš ale teď ten výplet mám na zadním kole.Ještě mi nabízí nějaké quando nebo co, ale moc tomuto výrobku nevěřím.