Zdravim bikeři, má někdo skušenost s kolama Point Savage XM-1 … náboje Formula Elite – uloženy na průmyslových ložiskách, dráty WTB 20/24, P(702g) a Z (932g). Hmotnost slušná… a cena má být kolem 7tis.
Zdravim bikeři, má někdo skušenost s kolama Point Savage XM-1 … náboje Formula Elite – uloženy na průmyslových ložiskách, dráty WTB 20/24, P(702g) a Z (932g). Hmotnost slušná… a cena má být kolem 7tis.
Nevim presne, jak se ty moje kola jmenuji, ale maji tmave cervene spice.Jezdim je treti sezonu, mam na nich kotouce a letos se mi nejak zacal ozyvat orech (bylo to po cca 50km vyjizdce v brutalnim marasu), po jeho demontazi jsem to prostriknul nejakym olejem a zatim jezdim bez problemu. Z meho pohledu spokojenost, udrzba veskera zadna. Jinak ten orech je nejaky atyp, nepasuje ani Shimano, ani Ritchey. Tehdy jsem za ne dal kolem 10 tKc. Zdar
no jak s tim ořechem co tam nepasuje ??? Díky Marty
Nevim sice co je na nem nestandartniho, ale po tom, co jsem si vzal pod kridla Point vecicky, tak ten orech neni problem koupit – dokonce je levnejsi nez Shimano :)
Jinak – zapleteny kola od Pointu jsem vozil…byly na pohodu…(freeride model…)…nebylo co resit…ale zacal jsem gramarit, tak jsem to prodal :o))
Jinak – ty zapleteny kola jsou vlastne standartni vypleteny kola, ktery jsou akorat tuhy a lehky…tot vse…jsou na ne pouzity standartni naby, draty i rafky…nic nestandartniho…
Za kolik by jsi je byl schopen sehnat … co tam je za ráfky ???
bajkshop.wz.cz/point/zapletena_kola.html zhruba za todle…
Rafky – ja tydle na zivo jeste nevidel, takze fakt nevim…az je uvidim, tak posoudim a reknu :)
Na orechu a nabe je jiny zavit, ale u dovozce neni problem sehnat novy orech, a je opravdu levnejsi nez Shimano. Vymenu orechu nechavam az na dlouhe zimni vecery, pokud na to nezapomenu. Zdar