Poraďte mi prosím jaký XC kolo pro slečnu. Bude jezdit v terénu (Hostýnské vrchy). Mělo by se vejít do 15.000,–. Pokud máte tipy na nějaké SLEVY, tak Vám budu vděčný.Dík
Poraďte mi prosím jaký XC kolo pro slečnu. Bude jezdit v terénu (Hostýnské vrchy). Mělo by se vejít do 15.000,–. Pokud máte tipy na nějaké SLEVY, tak Vám budu vděčný.Dík
za dobry penize se da( pokud ho uz nevyprodali) koupit mongoose, kvalitni ram, deore + alivio, Rock Shox Pilot, cena cca 15kkc.(puvodni okolo 20kkc)
jestli myslíš meteore comp-stříbrný tak ten nemá pilot vidlu ale judy xc.Ten spilotem a kotoučovkama deore je meteore pro a stojí 25.Chtěl jsem ho taky pro mou slečnu ale černá se jí nelíbí.
jo tak ma jen Judynu, sorry. ale stejne si myslim ze to je supr kolo, jen ten ram stoji samotnej skoro 10kkc.. ten samej se dava i meteore team za vic jak 50 klacku.
souhlasím.Jen škoda že namají na výběr z více barev.
Zkus Trek 4500 WSD, přímo s dámskou konfigurací rámu a komponentů. Spolehlivá hračka, odzkoušená v pánské i dámské verzi. (Pánskou mám já, tu druhou kamarádka). Komponenty Alivio, Deore, vidle RS Judy TT, normální cena 15k, takže se slevou taky třeba 13:)
poptej se na www.akcebike.cz celkem solidni slevy na KHS – ted si tam mati kupovala softail a pekny:-)
tak jsem na to KHS kouknul. Dobrá koupě!
Tak jsem se díval na to KHS. Nevypadá špatně, ale ta značka mi vůbec nic neříká. Můžete mi ji někdo přiblížit. Díky