může mi někdo z Brňáků poradit, kde si nechat seřídit kolo, aby bylo opravdu seřízený, zkušenosti mám hrozný
může mi někdo z Brňáků poradit, kde si nechat seřídit kolo, aby bylo opravdu seřízený, zkušenosti mám hrozný
XCR na Špitálce.Neručím 100%,ale mám dobré zkušenosti.
Souhlas, tohle byl za poslední rok jediný obchod, kde jsem byl velmi spokojen.
No jo no,anebo mit vlastniho servisaka…:))
Ohledně seřízení: u Rauchera (od Tivoli do města souběžná vpravo s Veveří, cca 50m) jsou velice šikovní, MKT (Palatka v Žabinách pod Kapličkou), většinou i VeloHanák se dá. Teda záleží, co jim přivezeš za bika. S některým materiálem se nedá moc dělat. S opravami opatrně, servismeni mají snahu prodat komponenty, co se jim válí v krámě.
Jednou mi seřizovali smyk u Pavky, za půl minuty nebylo co řešit.
Díky moc za rady, mám STX RC sice už nějakou dobu, ale jsem s ním spokojenej, takže nechci měnit, ale pořádně seřídit, popřípadě klidně si nechám poradit „soukromého servisáka“, který by se mě věnoval napořád.
A co takhle vzít do ruky šroubovák přizvat někoho kdo už to umí a zkoušet a zkoušet. Cvičení dělá mistra. Kvůli přehazce, smyku a brzdovým špalkům jezdit do servisu je přece jenom vopruz.
… anebo vem do ruky to správný číslo Vela, kde mají montáž a seřízení jednotlivých komponentů popsaný a vyfocený i pro úplný blbce (jak dělaný pro mne, díky jim za to). Alespoň si to seřídíš přesně podle svých představ …
Bartolsic na Skrochove v Zidenicich. pohraje si s tim a je pritom neuveritelne levnej.