Co říkate na Leftyny . Jsou opravdu lepší než klasické . Zajimali by mě ceny těchto vidli a jestli se dají použít do klasických rámu . popřípadě napište nějaký link kde bych se o nich dozvěděl více . Díky
Co říkate na Leftyny . Jsou opravdu lepší než klasické . Zajimali by mě ceny těchto vidli a jestli se dají použít do klasických rámu . popřípadě napište nějaký link kde bych se o nich dozvěděl více . Díky
nedaji. asi treba cannondale.com
Do kasických ne, ale třeba Duratec nabízí možnost hlavové trubky pro Headshock/Lefty (pak tam zas nejde nic jinýho ;)) Cena samotné Lefty DLR (XC verze ze Scalpelů) u nás cca 60 000,–
→ Napiš dovozci, uvidíš jak to s tím je.. kdo ví, jestli ti ji vůbec prodají bez kola ;)
ono tam pak neco jinyho jde, pres adapter, podobne jako u onepointfive
Sterba mival jednu na krame. Chtel za ni asi 56tis, tak myslim, ze ji tam este ma… :-)
Ja bych ti ju dal v kompletu se Scalpel 3000 v XTR.....napis a dohodneme se…
Něco ti o nich poví v Programcycle/Praha. Jedna jim tam visí na krámě (myslím cca 55tis). S klasickým rámem – byl bych opatrný, vpodstatě je to dvojkoruna a klasické XC rámy s takovým rozložením namáhání moc nepočítají. Ale to je můj nepodložený názor.
Jestli jsi ji jezdil, upřímnou soustrast.. Mně se to taky stalo a teď jen přemýšlím, kde na to vzít prachy. Do klasického rámu spíše ne, je to 2-korunka a pokud to chceš strčit na jiný než C-dale rám, poohlídni se po rámech, které se v kompletu dodávají s 2-korunkou nebo pevnou osou, ty by to měly vydržet. Další potíž je /Lefty max/ s 1,5 palcovou hlavou. Na E-bay je aukce lefty max, .č. 200 euro. Zdar.
Proc? Hlava na 1,5" stoji ani ne 1200…