Srdečně zvu všechny weekend warriors na okruhový závod horských kol do Brna. Přijeďe o den dříve na Invex a vezměte si s sebou i kolo… Info viz www.czex.cz/mulda. Zdraví Zdeněk.
Srdečně zvu všechny weekend warriors na okruhový závod horských kol do Brna. Přijeďe o den dříve na Invex a vezměte si s sebou i kolo… Info viz www.czex.cz/mulda. Zdraví Zdeněk.
Na tom linku se slibuje příjemné počasí :-) … pouvažuji o tom …
Počasí se zatím drží :-)
jo, dnes je fakt jeste pekne, od zitrka to ma ale zacit… :-(
si ani nemužu vzpomenout kdy nebylo bláto.
V roce 2001 – bylo nadherne
loni
Můžete trochu popsat tra??Profil a nebezpečí pro silničáře:)
Vse je detailne popsano (vcene vyskoveho profilu) na http://www.czex.cz/mulda/
Nechci to sem kopirovat, mrkni se tam. Trat je pekna, je tam jede prudsi sjezdik se tremi zatackami, ale je v pohode (navic jej muzes vedle sbihat), pak samozezrejme mulda – das zadek dozadu a ono te to samo vyhodi na druhou stranu (pokud jsi mel rychlost). Ja to jel jako zavod jen 1× (nebavi me honit se dokola 5× po stejnem okruhu). Jinak si cast trate projizdim pokazde, kdyz se z toho smeru vracim domu (bydlim na druhe strane Brna).
Včera jsem se byl projet, nedalo mi to a vyzkoušel jsem si to … nááádherná tra?, téměř celá na lesních stezkách, nabírání výškových metrů relativně milosrdné a sjezdy příjemné …
Vcera jsem se tam byl taky projet, a uz tam trenovalo par svihalku. Jen co mi utkvelo.
Rozmyslim se mezi 30km a 15km. Na 30 budou chrti a na 15 starci a matky s detmi, tam se mozna zaradim.
Fofr to je, kamos jel tehda 15-tku a pri prvnim prujezdu na me volal, ze na 30-tce chcipnu. Je to proste klasicky XC, jen je tam pohodova atmosfera. I kdyz : je to sice zavod pro amatery, ale je tam i spousta registrovanej zavodniku, kteri se k ostatnim nechovaji zrovna hezky (vulgarni pokriky pri predjizdeni a tak…) Tim nechci odrazovat, je to fakt takova pekna tecka na konci sezony, potka se tam spousta znamych.
Jsi můj známý?:))
Prijmeni mi nic nerika :o)