• ph

Kdyz se dari, tak se dari! Vypada to, ze juniori jsou nase chlouba.

0 0
    • tjuren  

Maso, díky za informaci. Že by svítání na lepší časy?

0 0
      • McBlacky  

samozřejmě congra!!! hustej spurt o centimetry, když mají oba uveden stejný čas…

0 0
        • J.A.V.  

To je přece u spurtu normální. Když spurtuje balík 100 lidí tak maj taky všichni stejnej čas. Musí tam bejt mezera, nevím přesně kolik, ale určitě jsou to metry.

Jinak super výsledek, jsem moc zvědavej jak se bude Romanova kariéra ubírat dál.

0 0
          • McBlacky  

já teda nejsem moc dobrej ve fyzice, ale když se měří na setiny, tak jedna setina při rychlosti 60km/h je dráha 16cm… nebo se pletu?

0 0
            • Daf  

Zavody se meri na vteriny. A podle me kdyz tam nekdo necha diru vetsi jak tu vterinu tak mu ji zapocitaj. Ale nejsem si jistej na 100%

0 0
              • McBlacky  

já myslel že u profi na setiny, no nic alespon jsem se poučil… ale u nás na maratonech se počítají na desetiny, teda alespon na některých, z hlavy určitě na P50

0 0
                • J.A.V.  

Něco jinýho je časovka a nebo dráha a něco jinýho jsou normální etapy. Tam skutečně může mezi prvním a padesátým být třeba 30m a stejně budou mít stejnej čas, protože dojeli v jednom balíku. Jen nevím jaký je to pravidlo, kdy už se to bere jako třeba dva balíky – musí tam být nějaká mezera ale nevím přesně jak je určená.

0 0
                  • ph  

na etapacich, jako na TdF, maj ochranou zonu 1 nebo 2 km pred cilem, kde uz se nepocitaj ztraty. Takze kdo sebou v ty zone sekne nebo ma defekt atd. ma stejny cas jako vitez.

0 0
                    • J.A.V.  

To jo, ale to je hlavně kvůli tomu aby mohli spurtovat opravdu naplno, s diskutovaným problémem to nemá moc souvislost.

0 0
                • Thidney  

poslal jsem ti fotku z dojezdu, kde jsou oba. Je tam jasne videt vzdalenost, jeste zmerit jak dlouhy ma Kreuziger kolo ;-))

0 0
                  • McBlacky  

dík tak to je o dost o kolo a kousek, jsem myslel že to je větší brutál…

0 0
                    • Thidney  

no budou to min. 2 metry přední x přední vzhledem k objektivu (300mm spíš 400)

0 0
    • Clodman  

Jo je to super, akorát by mě zajímalo kde se většinou stane chyba.Juniory máme perfektní, ale v elitářích skoro nikoho, by mě zajímalo co se děje se všema těma mladejma nadějema.

0 0
      • Vrci  

Že by odpověď byla tady http://www.sport.cz/04/11/34.html

0 0
        • BH  

je to fantasticky vyskledek.2 ju­niorsti mistri sveta. Bohuzel svaz cyklistiky je tak zabetonovany, ze cyklistika z toho nevytezi vubec nic. To by musela nastat defenestrace cinovniku a nastoupit tam opravdu schopni manageri, zatim svaz funguje jako dobra zaopatrovna a cestovka pro par bafunaru. Na cyklistiku kaslou.tato situace je bohuzel ve vsech disciplinach.

0 0
          • TinkTink  

Jak znam svazy, tak budou sidlit v nizkych domech – to chce je defenestrovat z vysokych budov primo na dlazbu :o))…

0 0
        • radek z BF  

…By mě zajímalo, kam ti parchanti cpou peníze, co dostávají od státu a z výnosů Sazky…

0 0
          • Beeda  

Neni ti to jasny?:-) Lade dali na podporu 6mil (jeli do Athen a tam ji svoji pritomnosti podporili resp. zakalili, porautovali, vzali cleny rodiny, milenky)…neco shnileho ve svazech. B

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.